Hertz satser på varebilutleie

Hertz Østfold og Follo satser nå bevisst på utleie av varebiler. Nylig åpnet de ny avdeling i Sarpsborg og forsterker posisjonen som markedets ledende bilutleie-selskap.

Hertz Østfold og Follo satser nå bevisst på utleie av varebiler. Nylig åpnet de ny avdeling i Sarpsborg og forsterker posisjonen som markedets ledende bilutleie-selskap.

– Markedet har etterspurt varebiler og nå svarer vi på dette. Vi tilbyr alt fra mindre biler til store kassevogner og pickup-er, men foreløpig holder vi oss til den lettere typen som krever førerkort for personbil, sier distriktssjef Anne-Lene Paulshus Vold.

400 biler 

– Fra før er vi til stede i Moss, Halden, Askim, Rygge, Fredrikstad, Slitu og Ski, så det var på tide med en egen avdeling i Sarpsborg. Da vi åpner her ved nyttår tar samtidig vår stasjonssjef plass i lokalene til Østlandsk Auto på Tunejordet. Derfra får lokalmarkedet tilgang på hele Hertz’ bilpark. Totalt disponerer vi 400 biler i vårt distrikt, og har mulighet til å hente fra hele landet hvis det skulle vise seg nødvendig, sier Paulshus Vold.

Lærer fra grunnen

Hertz har en helt unik kompetanse i utleiebransjen. I Østfold og Follo starter alle nyansatte i vaskehallen. Der blir de kjent med bransjen fra grunnen av og lærer alt om vedlikehold og drift av biler i alle størrelser.

– Vi har en veldig god stab som kjenner kundenes behov og leverer kvalitet. Vi tilbyr et vidt spekter av biler og har døgnvakt for å komme kundenes behov i møte.

Fleksibelt tilbud

Hertz Østfold/Follo lanserer også tilbudet FlexiLease, som er en økonomisk gunstig måte å leie bil over lengre perioder enn én måned.

– Mange trenger bil noen måneder, og havner litt mellom leiebil og leasingkontrakt, som gjerne går over flere år. Da er dette et godt alternativ, sier Anne-Lene Paulshus Vold.