Kjempestart på året for Mobile

FREDRIKSTAD: Honda- og Citroën-forhandleren Mobile har fått en kjempestart på 2018.

- Både ansatte og kunder har gitt positive tilbakemeldinger på vår nye Mobile-profil, sier daglig leder Tor M. Karlsen.

Honda- og Citroën-forhandleren Mobile har fått en kjempestart på 2018.

Midt i januar ble Bil Senter i Fredrikstad til Mobile. Samtidig ble starten på året den beste på mange år, både på ny- og bruktbilsiden.

- Jeg vet ikke om selve omprofileringen førte til den gode starten på året, men den har iallfall ikke ødelagt noe. Vi er kjempefornøyde med det nye navnet, og tilbakemeldingene fra våre kunder er utelukkende positive. Når i tillegg de ansatte sier de er stolte av å representere Mobile-navnet, kan det ikke bli bedre. Nå er vi en del av en større gruppering, noe kundene får nyte godt av, sier daglig leder i Mobile Fredrikstad, Tor M. Karlsen.

Samme gode service

Citroën- og Honda-forhandleren i Fredrikstad har lenge vært kjent for spesielt god service og positiv kundeoppfølging. Det skal de fortsette med.

- Vi er samme personer, selger de samme bilene og kommer til å ha enda mer fokus på å bli enda litt bedre på kundebehandling. Vi skal fortsatt strekke oss langt for å ha fornøyde kunder, sier Karlsen.

Som verkstedkunde hos Mobile blir du tatt godt hånd om enten du trenger service, periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll), skadereparasjoner, ruteskift, dekk eller andre deler og tilbehør til bilen din. Vi har litt ventetid for å få time på vårt verksted, men kort ventetid ved hastesaker og vi har konkurransedyktige priser.

Henter bruktbilen

Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av 32 autoriserte forhandlere og merkeverksteder for bilmerkene Citroën, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Skoda og Volkswagen. De har til enhver tid over 1.000 bruktbiler fra alle bilmerker på lager og kan derfor levere bilen du trenger, uansett behov. Du finner et bredt utvalg produkter, varemerker og tjenester i Akershus, Buskerud, Hedmark, Hordaland, Oslo, Telemark, Vestfold, Vest-Agder og Østfold.

- På mobile.no kan alle finne sin bruktbil, og for oss spiller det ingen rolle hvor i landet den står, eller hvor kunden bor. Vi henter bilen fra det aktuelle stedet når vi blir enige om et kjøp. Det er svært lettvint for kundene, sier Karlsen.

Spennende modeller

Mobile Fredrikstad er ikke en av de største forhandlerne i regionen, men regner med å selge 400 – 450 biler i løpet av 2018. Starten på året tyder på at det målet blir nådd.

- Det er gode tall med tanke på at vi ikke har hatt spesielt mange modeller med el-motor med lang rekkevidde, som tross alt har tatt en stor del av det norske markedet. Vi har Berlingo i 100 % elektrisk utgave, både som varebil og som personbil i dag. Det kommer flere elektriske modeller også i vårt utvalg etter hvert, men først kommer nye interessante modeller for næringslivet, for eksempel en Citroen Grand C4 Picasso, som varebil og en Citroen Jumpy Pick up. Den nye C3 AirCross mini-SUVen er allerede på plass, sier Tor Martin Karlsen.


Klikk en emneknagg for å lese mer: