Kvalitet og driftssikkerhet er avgjørende

Valget av leverandør av biler var enkelt for Ådalen Truck, som er storkunde hos Toyota Østfold.

Arild Ådalen fra Ådalen Truck AS har valgt å kjøre Toyota i «alle år». Nå har han 18 Proace og Landcruiser i stallen, noe salgskonsulent Magnus Wold Larsen hos Toyota Østfold er svært fornøyd med.
Arild Ådalen fra Ådalen Truck AS har valgt å kjøre Toyota i «alle år». Nå har han 18 Proace og Landcruiser i stallen, noe salgskonsulent Magnus Wold Larsen hos Toyota Østfold er svært fornøyd med.

Kvalitet og driftssikkerhet er avgjørende for Ådalen Truck. Derfor var valget enkelt da gründer og daglig leder Arild Ådalen skulle velge leverandør av selskapets biler. Nå er han storkunde hos Toyota Østfold.

I dag har bedriften i Trøskenveien 18 biler i stallen, fordelt på Toyota Proace og Toyota Landcruiser.

– Toyota har en kvalitet som er helt rå. Selv om vi ikke er så opptatte av image og prestisje, gjenspeiler Toyota det synet vi har på kvalitet. Bilene kler Ådalen Truck, sier Ådalen.

Forhandler i særklasse

– Vi er opptatt av at bilene går hele døgnet og ikke får uforutsette og umotiverte stans. Skulle det allikevel skje, har de 24/7-service. Det er mange som kan forhandle biler, men apparatet rundt er enda viktigere. Der er Toyota Østfold i samme særklasse som bilmerket. Derfor har jeg hatt et kundeforhold til Toyota i Sarpsborg siden 1980-tallet, sier Ådalen, som henter ut 6–7 nye biler hvert år.

Smilende og serviceinnstilte

– Det er alltid hyggelig å komme innom butikken på Årum. Alle hilser og smiler imøtekommende fra resepsjonen og hele veien. Det er ingen selvfølge at det er slik. Jeg har besøkt forhandlere som knapt registrerer at du kommer og heller holder på med sitt, framfor å vie kunden oppmerksomhet. Her får jeg dessuten raske og direkte svar på mine spørsmål. Jeg er ofte opptatt og har ikke tid til å måtte spørre to ganger. Uten denne supre servicen kan det hende jeg hadde vært kunde et annet sted. Så viktig er det.

Tillitsfullt forhold

– Vi har lært hverandre å kjenne gjennom mange år, og vi legger alltid vekt på kundens ønsker og behov. Vi opprettholder selvfølgelig høy servicegrad for alle kunder, uavhengig av størrelse, men mangeårige kunder som Ådalen Truck får selvfølgelig litt ekstra oppmerksomhet når det kniper, sier Wold Larsen.

Solgte 300 trucker

Ådalen Truck AS er et bunnsolid selskap som har vokst jevnlig siden starten i 2005. Ådalens virksomhet er delt i utleie av lifter i alle størrelser og salg av trucker med tilbehør. Selskapet importerer Hangcha-trucker fra Kina og solgte i fjor 300 enheter.

– Vi har solgt dette merket i 13 år. Stadig mer går via nettet. Vi har utviklet oss innenfor digital markedsføring og har gjennom dette fått kunder over hele landet, sier Arild Ådalen.

– Ikke rart vi er stolte av slike kunder. Det er god reklame for oss at han år etter år velger å kjøre Toyota. Dessuten er bilene iøyenfallende dekorert og alltid rene og pene, sier Magnus Wold Larsen.


Toyota Sarpsborg og Halden

Sundløkkaveien 71
1659 Torp

69 38 17 00

www.toyota-ostfold-follo.no