Landets flotteste bilvarehus åpnet på Gardermoen

GARDERMOEN: - Vi har «verdens beste» beliggenhet, fantastiske bilmerker og landets flotteste og mest moderne bilvarehus. Nå er resten opp til oss, sier salgsleder for nybil Kristoffer Bruun hos Birger N. Haug Gardermoen.

- Vi har «verdens beste» beliggenhet, fantastiske bilmerker og landets flotteste og mest moderne bilvarehus. Nå er resten opp til oss, sier salgsleder for nybil Kristoffer Bruun hos Birger N. Haug Gardermoen.

12. september åpnet dørene til et av Norges største bilvarehus. Herfra tilbyr Birger N. Haug nye biler fra Hyundai, Subaru, Suzuki, Isuzu og Maxus, samt brukte biler av alle merker. Verkstedet er godkjent merkeverksted for alle de fem egne merkene, i tillegg til Nissan. De har også en egen avdeling for bilglass, småskader og lakk og tilbyr i tillegg bilpleie.

Bruktbilkonsepter

Adressen i Gardermoen Næringspark er ikke tilfeldig valgt. At salgslokalene ligger en kort shuttlebusstur fra ankomsthallen på flyplassen gjør forretningen interessant for flere enn lokalbefolkningen, ikke minst næringsdrivende. Nettopp derfor har Birger N. Haug videreført sine bruktbilkonsepter Premium og Outlet også til denne avdelingen. Hit blir det enkelt å reise hvis du skulle finne en aktuell bruktbil på nettsiden, men befinner deg på andre kanter av landet.

Når driften er i full gang har Birger N. Haug Gardermoen som målsetting å trille 1 500 bruktbiler ut av dørene hvert eneste år, i tillegg til mer enn 300 nye biler.

Storsatsning

Bilvarehuset er en av Birger N. Haugs største satsinger, og det åttende bilanlegget i rekken for selskapet. Hele Gardermoen er et vekstområde, og bilvarehuset ligger attraktivt lokalisert. Tomten på hele 11 mål gir god plass til parkering utendørs, mens grunnflaten på selve bilvarehuset er på over 3 000 kvadratmeter. Alle de tre etasjene er fylt med nye og brukte biler, men det er også et godt utstyrt og svært moderne verksted på «gateplan», i tillegg til en velfylt dele- og utstyrsavdeling.

– Vi har samlet alt til bilen din under ett tak. I vårt bilvarehus finner du tilbehør som barneseter, dekk, skistativ, takbokser og batterier for å nevne noe. Har du behov for en større bil i en periode, kan vi hjelpe deg med det. Vi sjekker også inn dekkene dine på vårt dekkhotell.

Gode kundeopplevelser

– Hos oss ønsker vi å legge til rette for et enkelt bilhold, her får våre kunder topp service og alt til sin bil. Vi ønsker å være gode rådgivere, og er godt rustet med mange dyktige medarbeidere med solid bilkompetanse. Velkommen til vårt nye topp moderne bilvarehus, sier daglig leder Anders Lund.


Birger N. Haug Gardermoen

Hovinmovegen 6
2060 Gardermoen

63 94 96 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.bnh.no


 


Tilbyr full bredde av elvarebiler fra 2020

Maxus EV80 heter den største elektriske varebilen på det norske markedet. Nå er de første bilene på plass i Birger N. Haugs flunkende nye bilvarehus på Gardermoen, og velger du en slik bidrar Enova med hele 50 000 kroner i støtte.

– Vi har store forventninger til Maxus og tror den vil vekke stor interesse hos mange bedrifter i regionen. Ikke bare er den markedets største elektriske varebil, men den er også ledende når det gjelder rekkevidde. I tillegg til å kunne laste 950 kilo, kan den trekke en tilhengerlast på 1 250 kilo. Det burde være interessant for mange virksomheter, sier salgsleder nybil, Kristoffer Bruun. Han legger til at batteriet på 56 kWt tåler både normal- og hurtiglading.

Flere størrelser

– Fra 2020 vil vi tilby full bredde av elektriske varebiler fra Maxus, forteller produktsjef Carl Erik Bakke.

– EV80 kommer allerede nå i flere utgaver, blant annet som planbil og som 9-seters buss, men det er også helt nye modeller på vei inn. Maxus EV30 er en mindre varebil som vil ha enda bedre rekkevidde og som vil være svært interessant for blant annet håndverksbedrifter, forteller Bakke.

EV30 vil bli levert i to størrelser, med lasterom på henholdsvis 4,8 og 6,1 kubikkmeter og med en rekkevidde på 225 eller 325 kilometer.

I tillegg til Maxus-modellene leverer Birger N. Haug sin bedriftsavdeling Nissan-modellen e-NV200 og hele rangen av øvrige Nissan varebiler. Nissan e-NV200 utløser også støtte fra Enova, men da på 25 000 kroner per enhet.

Birger N. Haug kaller seg totalleverandør av elektrisk bil, og det betyr at de også har gode ladeløsninger å tilby, i samarbeid med installasjonsfirma. - Når vi selger en elbil, er det gjerne med ladeløsning.

Bør regnes over

For mange håndverkere er elbil en god løsning. Mange kjører korte strekninger på jobb, og vil aldri ha behov for å hurtiglade i løpet av en arbeidsdag.

– Mange har dessuten oppdrag for stat og kommune, og da følger det gjerne noen miljøkrav med. Da kan el-varebil være det som gjør at man vinner et anbud, for eksempel. Men før man velger elbil, bør man se nøye gjennom regnestykket. El-biler koster mer enn bensin- og dieseldrevne varebiler, men det kan også bli et positivt regnestykke, medregnet Enova-støtte og med gunstig kjøremønster, sier Carl Erik Bakke.

– Vi hjelper alltid kunden til å finne den gunstigste løsningen. Siden vi selger biler med de fleste typer drivstoff og i en lang rekke klasser, kan kunden regne med profesjonell og fagkyndig hjelp, sier Kristoffer Bruun.

Mestselgende i verden

Birger N. Haug Gardermoen har selvfølgelig kompetente medarbeidere på verkstedet som kan håndtere alle typer reparasjoner og service på elbiler. Faktisk er Birger N Haug AS den bedriften med lengst erfaring på dette området. Det gir nemlig resultater å være verdens mestselgende elbilforhandler, noe Birger N. Haug har blitt kåret til en rekke ganger.


Birger N. Haug Gardermoen

Hovinmovegen 6
2060 Gardermoen

63 94 96 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.bnh.noKlikk en emneknagg for å lese mer: