Ledende på varebiler

HALDEN: Europas mest solgte varebiler heter Renault. Nå øker forhandlerne Jensen & Scheele Auto i Halden, Motorforum i Fredrikstad og Moss To-Takt fokus på næringslivet i Østfold.

Europas mest solgte varebiler heter Renault. Nå øker forhandlerne Jensen & Scheele Auto i Halden, Motorforum i Fredrikstad og Moss To-Takt fokus på næringslivet i Østfold.

De satser mye på å bedre kompetanse innenfor varebilsegmentet. Selv om Renault er markedsledende i Europa er de ikke like store i Norge. Det har først og fremst sammenheng med tilgjengelighet i markedet, som nå bedres, ikke minst i Østfold.

De tre forhandlerne har store forventninger til 2014 når det gjelder varebiler og nyttekjøretøy. Siden det er tilgjengelighet og ikke kvalitet som er utfordringen vet de at de har store muligheter for å lykkes.

Landets første

Jensen & Scheele i åpner i mars 2014 landets første varebilsenter i Halden, der de skal bygge spesiell kompetanse innenfor segmentet. Derfra vil de serve alle kunder i Halden, Sarpsborg og Aremark. Motorforum i Fredrikstad og Moss To-Takt satser også på å utvikle kompetanse for å møte næringslivets behov. Dette er viktige kunder for alle de tre aktørene.

- Våre næringslivskunder vil få enda sterkere fokus enn hittil. De har en rekke ulike krav til sin arbeidsredskap og sine kjøretøyer, og Renault har fleksible løsninger som kan ivareta de fleste ønsker. Vi har dessuten komfortable og holdbare biler som tåler røff behandling og mange mil på veier av ulik kvalitet, sier Kjell Åge Holter (Jensen & Scheele Auto), Geir Melby (Motorforum) og Rolf Utne (Moss To-Takt).