Nå kan du lease bilen full av verktøy

- Jeg fikk romslig bil med fornuftig innredning og kvalitetsverktøy, sier Mikael Wahlstrøm i Bygdeservice, som leaset en Renault fra Jensen & Scheele Auto.

Salgskonsulent Jan-Arve Eriksen fra ProffPartner Billington, snekker Mikael Wahlstrøm og selger Harry André Aam Hanssen fra Jensen & Scheele Auto i Halden er enige om at det er kostnadseffektivt å lease en verktøybil fullt ferdig.
Salgskonsulent Jan-Arve Eriksen fra ProffPartner Billington, snekker Mikael Wahlstrøm og selger Harry André Aam Hanssen fra Jensen & Scheele Auto i Halden er enige om at det er kostnadseffektivt å lease en verktøybil fullt ferdig.

- Den største fordelen er finansieringen. Jeg fikk en romslig bil med fornuftig innredning, stappfull med nytt kvalitetsverktøy. Det sier Mikael Wahlstrøm i Bygdeservice som valgte å lease en Renault Kangoo fullt utstyrt fra Jensen & Scheele Auto i Halden.

Det er ProffPartner Billington som leverer verktøyet til bilforhandleren når kunden ønsker en slik løsning. I mellomtiden har Rygge Varebilinnredning montert inn skuffer, hyller og annen innredning på en effektiv måte. Til slutt blir det en liten rullende bedrift som alltid er klar for nye oppdrag, enten du er snekker, rørlegger, elektriker eller vaktmester.

Slipper investeringen

Mikael Wahlstrøm er snekker og har behov for å frakte med seg verktøy til de ulike oppdragene. I stedet for å lease en bil og kjøpe løst verktøy for kanskje 50 000 kroner, valgte han pakkeløsningen, som stadig flere får øynene opp for. Ikke bare slipper man investeringen, men man har alltid nytt og fungerende utstyr.

- Jeg er kjempefornøyd med både bil og verktøy, sier Wahlstrøm.

– Jeg får med meg det jeg trenger og kommer dit jeg skal. For meg er det dessuten viktig å vise kunden at vi har nytt og fungerende utstyr. Det inngir større tillit.

Liten ekstrakostnad

ProffPartner og Jensen & Scheele lanserte løsningen i fjor, og i år kan de også levere en bil full av oppladbart Milwaukee verktøy. Det gjør at en verktøybil får en unik mulighet til å operere hvor som helst, selv om det mangler strøm.

- En ferdig innredet bil full med verktøy koster kanskje en tusenlapp ekstra per måned i månedsleie. Dette er overkommelig for de fleste og gjør det også enklere å rekruttere for mindre bedrifter. Man slipper den tunge investeringen med verktøy og bil, sier selger Harry André Aam Hanssen hos Jensen & Scheele Auto. Han legger til at det er kort leveringstid, selv på en fullt utstyrt Kangoo eller Traffic.

Kort leveringstid

- Kundene trenger ikke kontakte andre enn oss, bestille det de trenger av bil og verktøy, så kan de hente bilen fullt ferdig i løpet av fire ukers tid, sier Aam Hanssen.

- Skal det være gravering på verktøyet leverer vi det på seks uker, sier Jan-Arve i Proffpartner Billington. 


Jensen & Scheele Auto AS

Vestgårdveien 5
1789 Berg i Østfold

69 21 35 00

jensenogscheele.renault.no