Nye Volkswagen Crafter – hundre prosent innovasjon

MOSS: – Vårt nye flaggskip i varebilsegmentet, VW Crafter, er fullspekket med nye og innovative løsninger, sier salgskonsulent for VW nyttekjøretøy hos Nordlie Auto i Moss, Eirik Klæboe.

– Vårt nye flaggskip i varebilsegmentet, VW Crafter, er fullspekket med nye og innovative løsninger, sier salgskonsulent for VW nyttekjøretøy hos Nordlie Auto i Moss, Eirik Klæboe.

Nylig overleverte han to av seks splitter nye Crafter til mossefirmaet Trigonor.

Trigonor leverer lekeapparater, leker, møbler og læremidler til blant annet barnehagesektoren. De har behov for god plass for frakt av varer, og var fornøyde da de mottok sine nye VW Craftere fra Nordlie Auto. Daglig leder Erik Engen forteller at bilen skilte seg ut både på kjørekomfort, utstyr og pris.

– At vi kunne velge i flere modeller, og at mye utstyr er standard gjorde at vi kunne tilpasse og nesten få skreddersydde løsninger uten store kostnader, forteller han.

Fikk prøvekjøre lenge

– Å ha én leverandør å forholde seg til, en som kjenner våre behov og stiller opp med lånebiler og god serviceinnstilling betyr mye for oss. Vi er veldig fornøyde med prosessen vi har vært igjennom, og vi har også hatt en omfattende prosess med gjennomgang av tilbud fra flere leverandører. Valget falt på VW Crafter da bilen har skilt seg vesentlig ut i forhold til konkurrerende merker. Vi har også fått prøvekjøre bilen i et par måneder, og vi gleder oss til å ta våre nye biler i bruk, sier han.

Lengder og høyder

Nye VW Crafter inneholder så mange smarte og gode løsninger at man føler nesten at man kjører en personbil, forteller Eirik Klæboe.

– Med adaptiv cruise-control, DAB-radio som standard, hele 16 sensorer for å ivareta sikkerhet ved rygging og parkering, avfjærede seter med 20 ulike innstillinger og mulighet for massasje for å nevne noe, så er denne bilen helt unik, fortsetter han.

Han forteller også at bilen leveres i tre ulike lengder og tre ulike høyder, med to- eller firehjulstrekk, og at Nordlie Auto kan tilpasse og bygge inn løsninger for hver enkelt bruker.

God mottakelse i markedet

Crafter har høstet svært gode kritikker både fra presse og publikum, og den har mye å by på for de som har behov for en lettkjørt stor varebil.

– Med ståhøyde på 1,96 meter i mellomhøydemodellen kan de fleste stå oppreist i bilens varerom, noe mange synes er nyttig. Vi ser at bedrifter som har behov for god plass har nytte av denne bilen, som har lastevolum fra 9,9 m³ til 18,4 m³. Den kan dessuten kjøres på klasse B-sertifikat innenfor totalvekt på 3500 kg, noe som gjør markedet for denne bilen enda større, mener Klæboe.