Rent A Wreck har varebilen for deg

DRAMMEN: Hos Rent A Wreck kan du leie den varebilen du trenger på kort sikt eller over lange perioder til en svært gunstig pris.

Hos Rent A Wreck i Drammen kan du leie den varebilen du trenger på kort sikt eller over lange perioder til en svært gunstig pris.

Utleieselskapet er forholdsvis nytt i Drammen, og innehaver Svein Støvland startet opp så sent som for ett snaut år siden. Nå har han allerede 28 biler i stallen, men etterspørselen øker stadig og han regner med å utvide ytterligere i løpet av 2016.

Skaffer raskt

- Fordelen med å bruke Rent A Wreck er mange, ikke minst de lave kostnadene. Men våre kunder setter også pris på at vi kan snu oss rundt ganske raskt og skaffe den bilen de trenger. Kunder kan ringe til oss og etterspørre langtidsleie på en varebil for eksempel, og har vi ikke den inne, kan vi kjøpe inn ganske raskt. Vi har faste lave priser uansett, sier daglig leder Svein Støvland.

Toyota og Mercedes

Rent A Wreck tilbyr i dag kun brukte, men gode og ikke minst godkjente biler. Alle blir sjekket med jevne mellomrom og fremstår som gode bruktbiler.

- Leier du hos oss kan du regne med å få en solid bil med kanskje 10 år på nakken. I dag har vi alt fra Toyota Yaris og HiAce til 15 kubikkmeter stor Mercedes Sprinter. Vi kan også tilby mannskapsbiler med plass til 9 personer, sier Støvland.