RøhneSelmer på offensiven

ASKER: Fordforhandler RøhneSelmer er på offensiven og satser sterkere på yrkesbiler igjen.

Med noen av markedets mest populære og best utstyrte yrkesbiler går RøhneSelmer i Asker og Bærum offensivt ut mot markedet igjen. – Våre næringslivskunder fortjener kun det beste, sier Tommy Kristiansen, som er ansvarlig for salg av nyttekjøretøyer.

Det er ingen tilfeldighet at nettopp Tommy Kristiansen har fått ansvaret med å bygge opp en markedstilpasset avdeling kun for denne typen kunder. Selv om Kristiansen bare har noen måneders fartstid hos Ford-forhandleren, har han lang erfaring fra flere av RøhneSelmers konkurrenter. Valget av ny arbeidsplass var imidlertid enkelt da tilbudet kom.

- Det er et privilegium å få selge yrkesbiler fra Ford. Dette er noe av det ypperste på markedet og modeller som Ford Transit og Ford Transit Connect er det stor etterspørsel etter. Men vi har flere modeller enn disse i Transitfamilien. Både Courier og Custom selger bra, for ikke å snakke om amerikanske Ford Ranger, som neste år kommer med helt ny og spektakulær modell. Det fins knapt en yrkesgruppe som ikke vil finne en passende bil i vårt sortiment, sier Kristiansen.

Problemfritt bilhold

Gjennom RS Bilpartner, som er en del av RøhneSelmer Gruppen, tilbyr virksomheten på Billingstadsletta en fullstendig biladministrasjon. Det høye salgsvolumet gir stordriftsfordeler som igjen gir seg utslag i lavere bilkostnader for kundene. RS Bilpartner leverer alle typer kjøretøy med gode vilkår på

 

  • Finansiering
  • Forsikring
  • Service og vedlikehold
  • Drivstoff og «kjør videre-produkter»
  • Dekk og dekkhotell
  • Elektronisk kjørebok
  • Bilinnredning
  • Bildekor

- Vår aller viktigste oppgave er å sikre at vår kunder får et enkelt bilhold. Vi redusere antall bilag og sørger for at våre kunder mottar kun én faktura per måned på hele bilparken. Sammen med oversiktlige rapporter for biladministrasjon sikrer det kundene optimal kontroll og oversikt, sier Tommy Kristiansen.

Skreddersydde biler

For to år siden flyttet RøhneSelmer fra Sandvika til Billingstadsletta og har i dag rundt 40 ansatte. Som nærmeste nabo til Statens Vegvesen Biltilsynet betjener de næringslivet i hele regionen. Bedriften investerte mye i nytt utstyr på alle områder da de flyttet, og kan derfor skilte med et av bransjens mest moderne verksteder. Samtlige modeller står utstilt i de lyse og luftige lokalene i Stasjonsveien 20.

- De fleste kjenner oss som en stor og seriøs aktør, og nå skal vi også ta vår naturlige markedsandel innenfor nyttekjøretøyer. Vi vet at våre modeller løser de fleste utfordringer i nær sagt alle bransjer, og passer ikke utgangspunktet, kan vi skreddersy en modell etter helt konkrete spesifikasjoner, enten man ønsker en praktisk innredning eller en minibuss, forteller Kristiansen, som kjenner kundenes ulike behov.

Bred kompetanse

- Mange større næringslivskunder er opptatt av funksjonalitet, praktiske løsninger og totalpris. Andre og mindre virksomheter har et annet fokus. Uansett kan vi hjelpe dem med modeller som er tilpasset behovet. Det vet vi ganske mye om.