RSA BIL har varebil for alle

RSA BIL satser bredt på varebiler i alle klasser for næringslivet. Det siste året har det gitt gode resultater, og planene om å satse enda bredere i årene fremover ligger fast.

RSA BIL satser bredt på varebiler i alle klasser for næringslivet. Det siste året har det gitt gode resultater, og planene om å satse enda bredere i årene fremover ligger fast.

RSA har valgt å ansette dedikerte varebilselgere i sine avdelinger i Norge. Ole Johnny Aas tar hånd om de tre avdelingene i Ski, Fredrikstad og Sarpsborg.

– Jeg startet opp i november 2019, og de treårsplanene vi la den gang er vi i ferd med å oppfylle allerede i år. Det har gått over all forventning, sier Aas. Han har mange års kompetanse og erfaring med varebilsalg bak seg.

Varebiler for alle

RSA BIL tilbyr varebiler og kassebiler fra 3,2 til 19 kubikkmeter lasterom både el og dieseldrevne. I tillegg leverer de pick up, planbiler og chassis.

– Ikke mange kan vise til en bredde som vår. På diesel er det Fiat som er det store merket med kassebiler i «alle» størrelser, mens Maxus e-Deliver er storselgeren på den elektriske siden. Vi har et utrolig bredt utvalg, og det skal mye til for ikke å finne det man trenger hos oss.

Løser hverdagen

Maxus e-Deliver har vært et elektrisk lokomotiv i vekstperioden det siste året, selv om det finnes konkurrenter på markedet. De har imidlertid ikke kunnet ta opp kampen på kjørelengde og batterikapasitet. Alt fra bakerier og bilpooler, via skadedyrsanering til universitet har valgt å satse elektrisk og tilbakemeldingene fra markedet er svært gode. Denne bilen har virkelig tatt næringslivet med storm i Østfold og Follo.

– Jeg har også valgt å satse bevisst mot sikkerhetsmarkedet, der operatørene er avhengig av å ikke skape for mye støy på nattestid. Der har vi også lyktes godt. Vårt mål er alltid å løse hverdagen for håndverker og transportør.

Enda tøffere Isuzu

Isuzu er RSAs storselger på diesel. Den har dratt lasset sammen med Suzuki i mange år, og nå kommer det en helt ny modell på markedet. Litt tøffere design og mye mer utstyr, ikke minst på sikkerhetssiden er nøkkelord. Nå blir utstyr som adaptiv cruisekontroll, automatisk nødbrems, skiltregistrering og annet sikkerhetsutstyr som du vanligvis finner på personbiler, standard.

– Det har blitt en helt ny bil, og selv om de vil koste noe mer enn forgjengeren, er den fortsatt ganske rimelig, og med våre gunstige leasingavtaler kommer man svært godt ut.

{show access="Kontaktinfo"}


RSA Bil AS

  Sarpsborg – 69 13 68 70

  Fredrikstad – 69 39 22 60

  Ski – 64 87 88 80

  www.rsabil.no


Klikk en emneknagg for å lese mer: