Tidenes satsing for Albjerk Bil AS i Drammen

DRAMMEN: Albjerk Bil AS i Drammen er midt i tidenes satsing på nye lokaler på flere steder i regionen.

Det nye Skoda-bygget på Åssiden blir et praktbygg som vil yte de nye modellene rettferdighet.
Albjerk Bil AS bygger nye, komplette forhandlerlokaler for Skoda og et stort bruktbilsenter på Åssiden. I tillegg kommer nye salgslokaler for Volkswagen Nyttekjøretøy hos Albjerk Bil Lier.

Totalt investerer bilgiganten 130 millioner kroner i tidenes satsing på fremtidens lokaler.

- Tiden var inne for å gi Skoda et skikkelig løft, noe vi gjør med det nye bygget på Åssiden. Her får den nye modellserien den presentasjonen og plassen den fortjener. De nye salgslokalene vil bidra til å styrke imaget, sier daglig leder i Albjerk Bil Drammen AS, Stian Gander.

Øker bemanningen

Når den nye strukturen er klar tidlig i 2017 vil salg og service av Skoda bli en del av Albjerk Bil Drammen. Forhandleren vil ha 13 nye modeller utstilt og et komplett verksted med syv mekanikerplasser. Det nye bygget får et gulvareal på 5 700 kvadratmeter over

tre plan og vil kunne romme 145 biler. Bygningsarbeidene er godt i gang, og det er forventet ferdigstillelse i februar neste år.

- Samtidig øker bemanningen i Albjerk Bil Drammen fra 80 til 100 ansatte. De nye stillingene kommer både i tilknytning til Skoda-satsingen, men også som følge av at vi ønsker å ta hånd om en større del av verdikjeden. I dag kjøper vi en rekke tjenester innenfor klargjøring, bilpleie og lagring, blant annet, og her vil vi kunne gjøre mer selv, sier Gander.

Nyoppussede lokaler

Salg og service av Volkswagen nyttekjøretøy kommer fra januar 2017 til å foregå i nyoppussede

lokaler hos Albjerk Bil Lier med syv nye Volkswagen nyttekjøretøy utstilt og seks dedikerte

mekanikerplasser for varebiler. Salg og service av Volkswagen personbil og Volkswagens

bruktbilkonsept «Das Welt Auto» vil fortsatt være i Lier.

Nytt bruktbilsenter

Albjerk Bil Bruktbilsenter på Åssiden vil ha 135 bruktbiler under tak og med det bli et av landets største bruktbilsentere, inkludert Audis bruktbilkonsept «Audi Approved Plus». Senteret vil i tillegg romme klargjøring, verksted og «smart repair» - alt spesielt tilpasset brukte biler.

- Med denne satsningen i bygg og anlegg står Albjerk Bil meget godt rustet for fremtiden. Nytt og

komplett anlegg for Skoda gjør at vi endelig kan tilby våre kunder de beste rammer for alle våre

merker, sier daglig leder i Albjerk Bil AS, Thomas Meiner.

Under samme tak

- Å flytte Volkswagen nyttekjøretøy fra Åssiden til Lier har vi stor tro på. Volkswagen personbil og

Volkswagen nyttekjøretøy går «hånd i hånd» på mange måter, og vi tror synergieffektene blir store

av å ha begge merkene under samme tak. Samling av våre bruktbiler i et stort senter har vi også stor tro på. Kundene vil tilbys et svært bredt og variert utvalg av biler, og vi vil ha alle tjenester relatert til en god bruktbilvirksomhet på ett og samme sted. Selv om vi f lytter salgspunktene for Skoda til Åssiden og Volkswagen nyttekjøretøy til Lier, vil vi selvfølgelig, som i dag, opprettholde muligheten for våre kunder til å utføre verkstedtjenester på sin Skoda i Lier og sine Volkswagen nyttekjøretøy på Åssiden, avslutter Meiner.