Sulland tar markedsandeler i Moss

Hos Sulland Moss er et godt samarbeid med kundene forklaringen på at de nok en gang er størst på nyttekjøretøy i Mosseregionen. På ett år har de økt markedsandelen i Moss med fire prosent.

Åpningen av landet byr på mange muligheter for å lufte pølsevogna. Her fra et besøk hos et knippe gode kunder (FOTO: Privat)

Hos Sulland Moss er et godt samarbeid med kundene forklaringen på at de nok en gang er størst på nyttekjøretøy i Mosseregionen. På ett år har de økt markedsandelen i Moss med fire prosent.

Dan René Magnussen har travle dager på jobb. Med åpningen av landet følger også en stadig økende pågang av kunder som er nysgjerrige på Fords modellutvalg i nyttekjøretøysegmentet. Ved utgangen av oktober 2021 hadde Sulland Moss en markedsandel på 20 prosent i Mosseregionen – en økning på fire prosent fra året før.

- Vi tenker at god service i bunn og grunn handler om et godt samarbeid med kunden. Vi må legge til rette for en god og varig relasjon og sørge for at kunden alltid føler seg møtt på sine ønsker og behov, sier Magnussen og legger til at det ikke lenger er slik at kunden må overbevises om Fords fortreffelighet i salgslokalet.

Stiller opp

I motsetning til tidligere hvor det å selge en bil var en lang prosess har kundene i stadig større grad langt på vei bestemt seg før de kommer til forhandleren. Dermed handler Magnussens rolle mer om å veilede enn å overbevise kunden.

- Vi er et Ford Transit-senter og dermed har vi alle forutsetninger for å holde kunden på veien. Hos oss skal kundene alltid få hjelp uansett om det er skreddersøm av bil eller rask og effektiv hjelp ved uhell eller skade, sier Magnussen.

For å innfri disse kundeløftene har Sulland Moss egne varebilmekanikere og utvidede åpningstider for bedriftskundene.

- I tillegg har Ford et bredt modellutvalg hvor bare fantasien setter grenser for tilpasningsmulighetene. Her får alle kjøretøy nøyaktig tilpasset sine behov uten å bruke masse tid og krefter på å gjøre jobben selv. Vi fikser dette sammen med kunden, sier Magnussen, og forteller at alt fra tekniske tilpasninger, ombygninger til finansiering og forsikring står på menyen før en ny Ford varebil forlater lokalet med en ny eier bak rattet.

Optimisme

Med et stadig mer åpent samfunn og et næringsliv på full fart tilbake til normalen blir arbeidsdagene både aktive og innholdsrike. Det setter Magnussen stor pris på.

- Det var deilig å fjerne sperringene i lokalet i fjor høst, og det var deilig å se butikken fylles opp med kunder igjen. Selv om det har gått bra for oss under pandemien var det tidvis temmelig ensomt og rart å være på jobb, sier Magnussen, og legger til at han prøver å besøke kundene sine ute så ofte han kan. Gjerne med Sullands populære pølsevogn på slep. - Det blir god stemning når jeg kommer med pølsevogna vår. Når jeg i tillegg fyller pølsekokeren med pølser fra naboen vår, Ertnes kjøtt, snakker vi fullkommen hverdagslykke, avslutter Magnussen.


Sulland Moss

  Varnaveien 30, 1524 Moss

  69 26 24 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.sulland.no

{/show}