Skreddersyr kommunaltekniske kjøretøy

FAGERSTRAND: Med gode produkter, lang erfaring og høy kompetanse har Nomi-Tek AS levert kommunaltekniske kjøretøy samt rørinspeksjonsutstyr landet over.

Nomi-Tek AS, her ved Kjell Arne Søvde og sønnen Jean-Robert Søvde, har agenturet på en rekke ledende leverandører av kommunaltekniske biler, og kan skreddersy dem etter kundenes ønsker og behov.

Med gode produkter, lang erfaring og høy kompetanse har Nomi-Tek AS levert kommunaltekniske kjøretøy samt rørinspeksjonsutstyr landet over.

Bedriften har kontoradresse i Torneveien i Fagerstrand, samt serviceverksted på Kilemoen industriområde på Hønefoss for å kunne yte best mulig service ovenfor markedet. Her har de også delelager og salg av dyser, kuplinger og slanger.

Skreddersøm

- Alle biler tilfredsstiller de strengeste miljøkrav både i forhold til utslipp og støy, og vi kan skreddersy biler akkurat i tråd med kundens ønsker og behov, sier daglig leder Kjell Arne Søvde, som etablerte selskapet i 2004.

Han har også lang fartstid i samme bransje før den tid. Det har gitt bedriften et unikt nettverk av samarbeidspartnere og mange suksesshistorier på referanselisten, som i sum gjør den til en naturlig aktør når det skal investeres i nye suge- og/eller høytrykkspylebiler i det offentlige og private næringslivet.

Bedriften utfører også service, reparasjoner, ombygginger, oppretting, lakkering og arbeid som krever påbyggsautorisasjon.

Det beste på markedet

Nomi-Teks partnere er blant de ledende aktørene innenfor sine respektive områder. Det gjør at bedriften kan tilby et svært bredt spekter av biler og utstyr på øverste nivå, slik som:

  • spyle/sugebiler fra Rivard
  • kombinerte spyle/sugebiler, ADR biler, slamsugere og supersugere fra Juro-Clean i Finland
  • høytrykkspylebiler og sugehengere fra Feierabend & Fock
  • slamsugere, ADR-sugebiler og kombinerte sug- og spylebiler fra FFG i Flensburg
  • supersugere fra Amphitec
  • gravesugere fra Longo og Vac-Ex
  • dyser for høytrykk fra 100-2000bar fra Keg og Brendle
  • klosettpumper og rørrensemaskiner fra Lehmann Rak-System
  • rørinspeksjonsutstyr fra CIS-Technic

Rivende utvikling

Det er stor utvikling i biler og utstyr innen denne sektoren, og Kjell Arne viser stolt fram nyvinningen fra Rivard, som de har sikret seg agenturet på i Norge. Dette er en kombinert spyle/sugebil bygget på chassiset til en Toyota Hi lux. Bilen er økonomisk i drift med lave drivstoffkostnader, er vinterisolert og er utstyrt med en svært effektiv vakuumpumpe. Kapasiteten på ”tanken” er 400 liter vann og 800 liter slam. Samtidig som bilen har kraft til å utfordre selv utfordrende jobber, gjør størrelsen den svært fleksibel og tilgjengelig.

- Denne har skapt begeistring i markedet, og de første salgene er allerede signert.

Gir anbefalinger

Kundene setter også stor pris på den erfaringen bedriften besitter i forhold til hvilket utstyr og hvilke muligheter som er på markedet, og hva som kommer.

På den måten kan de veilede og rådføre dem på beste måte, slik at de får akkurat det produktet de har behov for – det være seg en spesialbygget supersuger med dobbel sugeeffekt eller et lite, mobilt spyleaggregat.

- Vi gir våre kunder akkurat det verktøyet de trenger for å utføre jobbene på beste måte, sier daglig leder og gründer Kjell Arne Søvde.