- Toyota er et smart valg for næringslivets aktører

- Er du næringslivsaktør og er opptatt av økonomisk trygghet og forutsigbarhet rundt din virksomhets bilhold, bør du ta turen til oss hos Toyota Østfold AS.

Bilde av en Toyota-ansatt foran nye biler.

De to som gir dette rådet, er salgssjef næring Christer Mathiesen og regionsansvarlig næring Line Borgen Årsteinvåg hos Toyota Østfold.

Mye å velge mellom

-Vi er en stor leverandør til næringslivet i Østfold. Varebilene kan dreie seg om alt fra kassebiler til pick-up’er. Det være seg diesel, hybrid og el-varebiler fra en av våre ulike Proace-modeller, Land Cruiser eller Hilux, forteller Christer Mathiesen.

Toyota har de siste tre år vært verdens største bilprodusent.  

- Hvorfor velger næringslivet varebil fra Toyota Østfold?

Er med fra A til Å

- Toyota Østfold ønsker en tett dialog med kundene – og jobber proaktivt. Vi er opptatt av økonomisk trygghet og forutsigbarhet for alle våre kunder, men spesielt våre næringslivskunder. Bilhold kan være både utfordrende og bekymringsfullt, men med Toyota Relax kan du senke skuldrene og nyte en bekymringsfri bilholdopplevelse, sier Mathiesen med et smil.

Super-garanti

-Toyota er stolt av den kvalitet det er på biler vi produserer. Det er årsaken til at vi gir nybilkunder lenger garanti – fra standard 5 år og inntil 10 år – med Toyota Relax. Dette er en serviceaktivert garanti. Ved å utføre årlig originalservice hos et autorisert Toyota-verksted, utvider vi garantien på bilen din med ett år av gangen, helt til bilen din er 10 år eller har kjørt 200.000 km. La oss ta vare på din Toyota, mens du fokuserer på det som din virksomhet egentlig driver med.

Ta kontroll

-Totale eierskapskostnader over tid er en viktig faktor å ta med i vurderingen ved kjøp av varebil. Vedlikehold og reparasjoner står for en betydelig del av disse kostnadene. Toyota gir sine næringslivskunder oversikt og kontroll på utgiftene, sier Line Borgen Årsteinvåg.

Toyota Østfold kan også gi deg råd når det gjelder oppskalering eller nedskalering av din virksomhets bilpark. Et problemfritt bilhold er trygt og økonomisk forutsigbart, påpeker de to.

- Gjennom solide garantier og trygghetspakker skapes færre bekymringer. Som bileier kan føle deg trygg, selv om uforutsette hendelser skulle oppstå, påpeker Christer Mathiesen.  

Service på en time

Fortviler du over å måtte sette bilen du trenger hele dagen, inn til service? Toyota gir Express service som garanterer service på 60 minutter. Du leverer bilen på avtalt klokkeslett – og et helt lag av bilmekanikere utfører effektivt servicen på bilen din.  


Toyota Østfold AS avd. Sarpsborg og Halden

  Sundløkkaveien 71, 1738 Sarpsborg
  69 38 17 00
  www.toyota-ostfold.no

{/show}