Det er tid for sommerpuss av bil og båt

SARPSBORG: Boss of Gloss-sjef Kai Jensen påminner om at vår og sommer betyr vask og polering av biler og båter.

Daglig leder Kai Jensen, utenfor de nye, flotte Boss of Gloss-lokalene på Kampenes.

Boss of Gloss-sjef Kai Jensen påminner om at våren og sommeren betyr vask og polering av biler og båter.

Jensen frister bileiere med Sarpsborg-distriktets nyeste og flotteste vaskeanlegg. Utenfor har han også investert i noe som må beskrives som et svært kundevennlig anlegg for selvvask av biler. Her er alt nytt og funksjonelt, og man kan enkelt benytte ulike betalingskort.

Jensen minner om at velstelte biler oppnår høyere verdi ved videresalg og innbytte. Tilsvarende gjelder også for å unngå unødvendige utlegg ved tilbakelevering av leasingbiler.

- ... og kanskje det viktigste av alt, det er en behagelig opplevelse å sette seg inn i en ren og nyvasket bil, sier Jensen.

Boss of Gloss er for lengst kommet på plass i sitt flunkende nye anlegg på Kampenes i Sarpsborg. Jensen er svært fornøyd med det nye anlegget, og inne i lokalene skinner det blankt fra polerte gulvfliser. Kundene opplever en orden og ryddighet som man nesten bare ser på et tannlegekontor. Fra resepsjonen kan man også se gjennom vinduer og ut til gutta i hallen hvor det jobbes med lakkbehandling og polering. Også der observerer man at det er nesten uvirkelig ryddig og rent.

Kvalitet - ikke bare en floskel

- Stikkordet er kvalitet i arbeidet, sier Jensen, når han forteller om hva som ligger bak deres suksess.

- Vi har tenkt kvalitet i alt vi foretar oss av tjenester, drift, utvikling og investeringer, og vi har fokusert på hvordan vi skal kunne øke kvaliteten i det vi foretar oss. Kundene skal oppleve kvalitet i alt fra bilpleie og skadereparasjoner til dekkhåndtering, forteller han.

Han forteller også at han ikke angrer et sekund på at han gjorde om sin hobby med stell av biler til en livsstil og et levebrød, og han er synlig stolt over å styre en ti millioners bedrift med ambisjoner om å vokse videre.

- Dette er fantastisk gøy, men også svært krevende, avslutter Kai Jensen hos Boss of Gloss.


Effekt Rengjøringsteknikk blir Kjemihuset Effekt AS

Den for mange kjente bilpleiemannen Kai Jensen, innehaver av Boss of Gloss i Sarpsborg, inngår kompaniskap med Jarle Bergli, også han kjent fra bilpleiebransjen. Nylig har de kjøpt og overtatt Effekt Rengjøringsteknikk på Torp i Fredrikstad.

Jarle Bergli blir daglig leder i nysatsingen, mens Kai Jensen har vervet som styreleder. Begge kan mye om kjemiprodukter, men også drift at selskaper.

De ser store muligheter i å utvikle bedriften videre, og i overtakelsen følger også tre tidligere ansatte med inn i det nye selskapet.

Kundene vil etter hvert merke positive endringer gjennom produktutvikling og tettere salgsoppfølging, forteller Jarle Bergli.

Han forteller videre at de overtar en bedrift med både et godt rykte i bransjen og en bra portefølje av faste kunder.

- Kundene er i hovedsak forhandlere som videreselger våre produkter. Vi har også våre egne sluttkunder innenfor industri, landbruk, bilforhandlere og bilpleiesentere på kundelisten.

- Kjemihuset Effekt vil videreføre leieproduksjon for andre aktører, og produkter innenfor private-labels vil være et marked hvor vi kommer til å øke vår omsetning, forteller Bergli.

- Vår målsetning er å løfte bedriften på flere områder og på sikt skape flere arbeidsplasser. I første omgang vil vi fokusere mye på oppgradering av eksisterende systemer, samt å tilrettelegge for utvikling innenfor både produksjon, salg og markedsføring, forteller Bergli.