En viktig partner for ren bil

Våren er kommet! Kai Jensen og hans medarbeidere er klare for bilvårrengjøringen. Produktene er der, og folka med vaske- og poleringserfaring er klare. Velkommen til en ren verden.

Inntrykket man får når man entrer Boss Of Gloss AS på Borgenhaugen er helt klart. Her har man kommet til en operatør som tar renhet på alvor. Allerede i resepsjonen står det klart og tydelig at det finnes skodekkposer å ta på, eller rett og slett svipp skoene av. Det er skinnende blankt på gulvet, det lukter rent og bilpleieprodukter. I tillegg tilbys det solfilming og lakkeringsverksted.

Kundene kan enten vaske bilen selv utenfor eller overlate den til dyktige fagfolk som tar bilpleie på alvor. For det er like rent i hallen. Det må være en fryd å jobbe under slike forhold og som kunde må man i alle fall føle at dette tas på alvor.

Kommer til i alle kroker

«Når man vasker for hånd, har fysisk touch så å si, kommer vi til i kriker og kroker som  en maskin aldri kommer til» sier daglig leder Kai Jensen. Han har 25 års erfaring i bransjen og i 2013 ble  dagens selskap dannet. Fornøyde kunder viser at jobbene blir utført på beste mulige måte. Her tilbys innvendig-/ utvendig vask. Tradisjonell bilpleie vil alltid stå i fokus og i disse dager er det «våronn» for vinterbilen. Etter en sesong med salting og ikke minst asfaltstøv er det smuss overalt. Dette tas hånd om av folkene og ikke minst takket være produkter fra gode produsenter. Flere firmaer gjør firma avtaler med selskap, slik at de hele tiden vet de har gode og pene biler i trafikken. Et kvalitetsmerke i seg selv.

Lakkbehandling

Etter en grundig vask og etter å ha sjekket hvordan vinteren har behandlet bilens lakk. Da er det lakkbehandling med  spesialrens  som står for tur, så er det kjemikalier og rondeller som benyttes for å jevne ut lakken . Deretter  starter dypkonserveringen som hjelper til å beholde den høye kvaliteten til Ditec. Dette produktet fyller ut porene og forsterker lakken, og fungerer som en aktivator som herder opp til neste behandlingsprosess; Topcoat. Den blir påført slik at porene og lakken fylles. Dette produktet forenes med de foregående og herdingen settes i gang. Mer effektivt kan det ikke gjøres. Og vipps har man bilen klar til vår og sommersesongen.

Satses på bilpleiefaget

Bilpleiefaget er et stort felt å dekkes. Produktene blir stadig mer effektive og nye krav til utslipp etc. betyr at det trengs mer kunnskap. Man håper å få faget inn i den videregående skolen. Selskapet har dog egne kurs, «Bilpleieskolen» og de inviterer folk til å delta på disse kursene for å få bedre kunnskap om bilpleie generelt. Det er viktig med mer kunnskap og kursene tilpasser seg til erfaring og kunnskapsnivåer og tema. Det er blitt viktig med HMS innen faget og selvsagt er Boss Of Gloss opptatt av dette og er selvsagt HMS sertifisert. Det er mange ADR klassifiserte produkter som det er viktig å behandle med varsomhet, ikke minst som avfall og her arbeider bedriften godt. Boss of Gloss Bilpleie AS er godkjent av Arbeidstilsynet for å tilby tjenester bilvask, dekkskift og dekkhotell.

Man forlater bedriften med et smil og en følelse at her er det mennesker som liker jobben sin, tar vare på arbeidsmiljøet og ikke minst tar vare på din bil. Det må være «Edens have» for bilen.


Boss of Gloss AS

  Kløvningsten 3 b, 1739 Borgenhaugen

  908 27 151

  www.bossofgloss.no

{/show}