Lønnsomt å vedlikeholde firmabilen

- Ta vare på firmabilen. Det lønner seg når du skal levere inn, sier Kai Christer Jensen hos Boss of Gloss i Sarpsborg.

Det er god økonomi og god markedsføring i å holde firmaets biler rene og velstelte. Det vitner om et firma som tar vare på sine verdier.

- Ikke minst er det viktig å vedlikeholde leasingbiler. Mange bilfirmaer går nøye over bilene når de leveres tilbake etter endt leasingperiode, og det kan bli dyrt å slurve med vask og renhold, sier innehaver av Boss of Gloss AS på kampenes i Sarpsborg, Kai Christer Jensen. Han anbefaler en årlig sjekk og eventuelle utbedringer for å holde kjøretøyene i orden.

Omfattende avtaler

- Vi anbefaler å polere og lakkforsegle nye biler, slik at nybilglansen bevares, og bilen blir lettere å vaske. Dette kan med fordel gjøres samtidig med at eventuell dekor påmonteres bilen. Vi avtaler et fornuftig intervall for en grundig vask, og eventuell ny polering. Vi ser også over lakken og reparerer mindre skader etter avtale. Vi sjekker også at eventuell dekor sitter som den skal, og besørger utskifting av den om nødvendig, sier Jensen.

En bedriftsavtale med Boss of Gloss kan også omfatte dekk og felg.

- Vi lagrer hjulene på vårt dekkhotell, og legger om høst og vår. Vi sjekker dekkenes tilstand, og anbefaler bytte når det er nødvendig. 

Historien om Boss of Gloss

Kai Jensen har vært opptatt av å holde biler rene og pene i en årrekke. Det førte til at han tok på seg vask og polering for venner og bekjente. Etter hvert som omfanget økte etablerte han firmaet OK Bilpleie, og hobbyen ble til jobb. I 2007 ble firmaet kjøpt opp av Iseveien Bilinnredning og flyttet til Kampenes, men vinteren 2013 ble samarbeidet avsluttet, og Boss of Gloss Bilpleie AS så dagens lys. 

I dag er bilpleieselskapet sertifisert Miljøfyrtårn.

- Vi har ønsket å ta samfunnsansvar, jobbe for et bærekraftig miljø og skape et godt arbeidsmiljø gjennom økt fokus på helse, miljø og sikkerhet. Sertifiseringen innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. 

Øvrige tjenester

  • Vask, polering og vinterlagring av båt og campingvogn
  • Ditec lakkbehandling
  • Skadereparasjoner
  • Salg av dekk og felger
  • Dekkhotell
  • Salg og montering av senkesett
  • Salg av bilpleiemateriell
  • Salg og montering av innredning til varebiler
  • Salg og montering av takbokser og lastestativ