– Nyere biler trenger også rustbeskyttelse

– Mange blir overrasket over hvor dårlig rustbeskyttelsen er på nyere biler, sier Roger Dahl i Østfold Dekk & Antirust. Han tilbyr bedriftsmarkedet unike avtaler med dekkhotell og antirust.

– Vi har alle typer dekk og felger til bedriftens biler, sier innehaver Roger Dahl.
– Vi har alle typer dekk og felger til bedriftens biler, sier innehaver Roger Dahl.

– Mange blir overrasket over hvor dårlig rustbeskyttelsen er på nyere biler. Det sier Roger Dahl i Østfold Dekk & Antirust AS. Nå tilbyr han bedriftsmarkedet unike avtaler med både dekkhotell og antirustbehandling.

Bedriften i Stasjonsbyen i Skjeberg er en av få som i dag tilbyr profesjonell antirustbehandling. I tillegg selger de sommer- og vinterdekk, samt felger i alle bredder og utforminger.

Fornuftig kombinasjon

– Vi tror det er attraktivt for flere typer bedrifter å inngå avtaler hos oss. Vi kan tilby et rimelig dekkhotell, rimelige nye dekk og profesjonell oppfølging. Når dekkene blir utslitt, kontakter vi kunden og gir beskjed om slitasje og alt som har med dekkene å gjøre. Å handle dekk og leie dekkhotell på samme sted er en fornuftig kombinasjon, sier Roger Dahl.

– Hvis man samtidig tar en rustsjekk og gir bilen en grundig behandling, vil den vare lenger. Hvis man driver som håndverker og er mye ute hos kunder, tar det seg ikke ut med en rusten bil. En antirustbehandling er en rimelig forsikring mot det, sier Roger Dahl. Han er klar over at pris er viktig for de fleste kundene.

– Vi ligger på et konkurransedyktig nivå og blir alltid enig med kunden om betingelser. Vi kartlegger gjerne behov og forventninger hos kunden først. Deretter kommer vi i fellesskap fram til hvilke tjenester de ønsker. Vi gir ekstra gode priser til bedrifter, siden det ofte handler om litt større kvanta, forklarer Dahl.

Forlenger levetiden

Ikke mange er klar over at bilen de kjøper ofte ikke er antirustbehandlet i det hele tatt. Bilprodusenten leverer samme bil til alle importører, og det er forhandleren her i Norge som må behandle bilene ekstra.

– Nybilkunder i dag får sjelden informasjon om dette, da det sjelden er en tjeneste bilforhandlerne utfører selv. Mange kan derfor få seg en ubehagelig overraskelse når de kjøper en nyere bruktbil. Derfor bør alle som kjøper bil enten bestille den ferdig behandlet, eller ta kontakt med oss så snart de har hentet den. En grundig rustbeskyttelse kan forlenge levetiden med flere år.

Mer krevende

I dag er en antirustbehandling mer krevende enn før, da alle beiler besto av metallkomponenter. I dag er den en masse plastdetaljer som må demonteres før antirustbehandlingen kan påbegynnes.

– Våre medarbeidere å ha en bredere kompetanse innenfor de ulike bilmerkene. Det er en mengde plast som skal fjernes, og dette kan ikke gjøres uten kunnskap. Når dette er fjernet gjør vi rent før vi beskytter bilen med profesjonelle produkter. Etter et par år bør bilen inn til ny kontroll og etterbehandling. Det er en rimelig måte å holde bilen i god stand, sier Dahl.

- Det er flere bilfirmaer som bruker oss i dag, spesielt på bruktbilene, men vi har ingen direkte avtaler eller bindinger til noen. Bruktbilhandlere spør oss ofte om å en behandling hvis kunden har bedt om det.

Fra hele Østfold

Østfold Dekk & Antirust holder i dag til i egne næringsbygg ved gamle E6 gjennom Stasjonsbyen. Roger Dahl har investert mye i oppgradering av bygningene og utstyrt med nye porter og fasader.

- Vi synes beliggenheten er perfekt. Vi har vært her i 13 år og det er lett å finne for kundene, som kommer fra hele Østfold. Innenfor antirustbehandling har vi kunder helt fra Oslo-traktene, fordi vi har blitt kjent som en seriøs aktør med god kvalitet. Hovedvekten av kundene er privatpersoner, men vi har også en rekke bedriftsavtaler med lokale bedrifter.

Gode, rimelige dekk

På dekkhotellet i Skjeberg er det plass til flere kunder. Roger Dahl skaffer alle typer og merker siden han selv importerer det han trenger. Kunder er forskjellige, men om sommeren er det mange som foretrekker støysvake dekk, som er gode på våt asfalt og samtidig ganske rimelige.

– Det har vi selvfølgelig på lager før sesongen. Vi bruker selv de rimelige dekkmerkene, som er mer enn gode nok under våre forhold. Før vintersesongen selger vi som regel lite piggdekk, men helst piggfritt. Imidlertid er det avhengig av været foregående vinter. Vi mennesker tenker ofte kortsiktig, men hos oss får de både gode råd og gode dekk, sier Roger Dahl.

Bilde 1

– Vi har alle typer dekk og felger til bedriftens biler, sier innehaver Roger Dahl.


Østfold Dekk & Antirust AS

Stasjonsveien 61
Skjeberg

69 16 01 36

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.ostfolddekk.noKlikk en emneknagg for å lese mer: