Problemfritt bilhold med Bulder verksted på laget

Størrelsen har faktisk ingen betydning hos Bulder verksted på Grålum. Her får alt fra personbiler, bobiler og lastebiler til digre anleggsmaskiner kjærlig omsorg og nødvendig vedlikehold.

Det er ikke til å legge skjul på at de aller fleste kundene våre er bedriftskunder og at lokaliseringen vår «midt i» Kalnesskogen er årsaken til den litt skjeve fordelingen mellom bedrifts- og privatkunder, sier verksmester Kai Johannessen mens han serverer kaffe på pauserommet. Bakgrunnen for navnet «Bulder» er han ikke helt sikker på, men han gjetter på at det har å gjøre med at Bulder i utgangspunktet jobbet med anleggsmaskiner.

I så måte er jo navnet mildt sagt dekkende, sier han og legger til at anleggsmaskiner fortsatt står på verkstedets meny.

Vi har god plass til selv de største hjullasterne her på anlegget, men skjer det noe ute i felten bestreber vi oss alltid på å reise ut for å hjelpe kunden. Det er en grunnleggende del av vår service-idè, sier Johannessen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bildet: Selv om kjøretøyene er betydelig mindre skorter det ikke på gromme objekter i personbilavdelingen. Her er Kristian Guldhaug, Enver Beklija og Kai Johannessen samlet rundt en Ford Mustang Fastback 1969-modell.

Bredde

Hos Bulder verksted på Grålum er det i dag åtte ansatte. Går det som Johannessen håper skal ytterligere to mekanikere slutte seg til arbeidsstokken i nær fremtid. Verkstedet har avdelinger for både tunge og lette kjøretøy.

Gutta med de store skiftenøklene har en egen del av anlegget. Her har vi serviceavtaler og utfører reparasjoner for mange bedrifter innenfor anlegg og transport. I tillegg har vi i det siste opplevd en sterk økning fra bobilmarkedet. Dimensjonene på anlegget vårt gjør at vi uten problemer også kan ta inn de aller største bobilene, sier Johannessen.

På personbilsiden har vi faste serviceoppdrag for et stort antall firmaer, etater og vi er godkjente av både Auto plan og Leaseplan.

Ryktet går

Selv om det er en stor overvekt av bedriftskunder hos Bulder verksted det stadig flere private som finner veien til det gamle asfaltverket langs Gamle Kongevei. Johannessen er ikke i tvil om at et godt rykte fører til at nye kunder tar kontakt for å få utført reparasjoner og vedlikehold.

Nær sagt alle nye kunder har blitt anbefalt å kontakte oss av noen som allerede er kunder her. Det er tydelig at vi har et godt rykte. Det hjelper selvsagt også at vi har den landsdekkende og velrennomerte Meca-kjeden i ryggen. Bulder-kjeden består av 9 verksteder med 120 ansatte spredd fra Tana i nord til Agder i sør og er totalleverandør av verkstedtjenester til privatbiler, bobiler, lastebiler og anleggsmaskiner.


Bulder Verksted AS

  Gamle Kongevei 101, 1712 Grålum
  952 53 156
  www.bulderverksted.no

{/show}