Ren vår i møte med FoamBoss

Kjemihuset Effekt har lansert et nytt varemerke i samarbeid med Boss of Gloss.

Etter en tøff snuoperasjon fra 2018 går Kjemihuset Effekt AS stadig lysere tider i møte, nå med det nye varemerke FoamBoss. Produktet ble utviklet og testet i samarbeid med Boss of Gloss.

Duoen angrer ikke på samarbeidet de inngikk da de kjøpte opp bedriften Effekt Rengjøringsteknikk. -Jeg fikk med meg Jarle på eiersiden, han var en av leverandørene til Boss of Gloss, forteller Kai Jensen daglig leder i Boss of Gloss og eier av Kjemihuset Effekt AS. Sammen har de spesialkompetanse på bilpleie.

- Vi så behovet for et høyt skummende produkt, sier Jarle Bergli, daglig leder i Kjemihuset Effekt AS. Produktet har blitt svært populært fordi det gjør jobben lettere. Skummet blir hengende lenger igjen slik at produktet får tid til å virke optimalt. Mange erfarer at dette gjør det enklere å få det resultatet en ønsker seg etter rengjøringen.

Med vår i bakkene og en sol som skinner stadig høyere på himmelen, kommer behovet for den store vårpussen.

- Nå og en stund fremover merker vi trykket fra privatkunder som skal friske opp både bilen, båten og campingvogna. Det er tid for vasking og polering, dette krever riktige produkter. Vi er så heldige at vi i samarbeid med Boss of Gloss har mulighet til å teste ut og kvalitetssikre produktene våre her, forteller Jarle fornøyd.

Industri

- Kundebasen vår vokser stadig og vi leverer vaskekjemikalier til ulike aktører innenfor industri, bilpleie, båt og landbruk. Vi produserer også et nytt produkt ute mot shipping og de aller største båtene, nemlig et produkt som fjerner urinstein om bord i større båter med vakum toalett. Det er viktig for oss å tenke nytt påpeker Jarle. - Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye spesial produkter innen bilpleie. Produkter utviklet av spesialister på området bilpleie, disse finner du ikke i hyllene til volum produsenter, utdyper Kai.

Egen varebil

Kjemihusets egne varebil er innredet til fingerspissene med det de ulike forhandlerne i store deler av Østfold trenger. Flere bilforhandlere og bilpleiebedrifter mottar besøk etter behov.

- Vi hadde et ønske og mål om å øke omsetningen innenfor netthandel, det er vi glade for å ha klart. Nå selges flere produkter under andre varemerker på nett. Mange rapporterer om gode resultater både innenfor felgrens, og vår All Purpose Cleaner - et produkt til det aller meste. Det leveres store kvanta fra 25 liters kanner og oppover til 1000 liters konteiner, produktene tappes også over på mindre emballasje etter kundens ønske.

Veksten har gått fra 4 ansatte til 6 ansatte i dag, en sunn utvikling vi ser oss fornøyd med, sier Jarle.

Fruktbart samarbeid

Det er virkelig et fruktbart samarbeid mellom Boss of Gloss og Kjemihuset. Alle nye produkter kvalitet sikres gjennom Boss of Gloss.

- Vi produserer nå for en større grossist for båtmarkedet. Takket være kompetansen vi har på huset kan vi bistå nær sagt i alle typer spørsmål knyttet til kjemisk rengjøring. Med Boss of Gloss som kvalitets sikrere kan vi stadig fortsette å utvikle innovative, nye og enda bedre produkter, sier Jarle og Kai gir et bekreftende nikk.

Boss of Gloss

I kjent stil er det full fart i de særdeles rene og skinnende lokalene til bilpleie giganten Boss of Gloss. Daglig leder, Kai Jensen tar seg så vidt tid til en prat i full fart.

- Hvorfor har dere så mye å gjøre?

- Det må være seriøsiteten i det vi driver med. Både i form av kundebehandling og kvalitet i alle ledd på det vi leverer. Vi får mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder på måten de blir tatt imot på, tilgjengeligheten og måten vi stiller opp på sier Kai.

Artikkelen fortsetter under  bildet

Kai Jensen og Jarle Bergli foran inngangspartiet til Boss of Gloss

Seriøsiteten går som en rød tråd gjennom bedriften. - Her er vi opptatt av å kunne tilby skikkelig bedriftshelsetjeneste. Gode arbeids og lønnsforhold fører igjen til at de ansatte strekker seg langt for å levere et bra produkt som kunden blir fornøyd med. I tillegg er vi en Miljøfyrtårn bedrift gjennom de siste ni årene. Det krever gode arbeidsrutiner/vedlikeholdsrutiner og fokus på miljø. Daglig vedlikehold av vårt anlegg med vask av bygg, utstyr, biler og rutiner for sjekk av oljeutskiller, opplyser Kai.

 

 


 Boss of Gloss Bilpleie AS

  Kløvningsten 3, 1739 Borgenhaugen

  90 82 71 51

  www.bossofgloss.no

{/show}