Skreddersyr og reparerer etter kundens behov

Holmens Auto er et allsidig verksted som reparerer både personbiler og lastebiler. Som medlem av Automester-kjeden er verkstedet for alle personbileiere.

Holmens Auto er et allsidig verksted som reparerer både personbiler og lastebiler. Som medlem av Automester-kjeden er verkstedet for alle personbileiere.

Her utfører de EU-kontroller og service på både lastebiler og personbiler av alle bilmerker, og med servicen følger det mobilitetsgaranti til personbiler.  

– Med topp moderne feilsøkingsverktøy kan vi kjøre diagnose på alt fra motorstyring og ABS til airbag, samt tilbakestille serviceindikator. Vi har eget delelager og kan skaffe både originale og uoriginale kvalitetsdeler. Lastebileiere har ulike behov for alt fra kraner og krokløft til lasteplan, multilift og andre typer påbygg som forenkler arbeidsdagen. Vi fikser det aller meste på stedet, forklarer Tage Holmen, eier og daglig leder på Holmens Auto i Rygge.

– Noe kommer klart til montering fra produsent, men det er ofte vi sveiser og produserer egne løsninger til kundens spesielle behov. I vårt moderne lastebilverksted har vi alt utstyr som er nødvendig for å gjennomføre alle slags påbygg, effektivt og forskriftsmessig. Ikke minst fordi våre ansatte har lang og bred erfaring på området, utdyper verkstedeieren.

Moderne familiebedrift med historie

Erling Holmen startet verkstedet i Ryggeveien i 1949, som siden ble overtatt av broren Arne i 1974. I dag er det Arnes sønn Tage som holder tak i familiebedriften. Tage var med på verksted før han kunne gå, og startet som mekaniker her i 1986. Det ble helt naturlig for ham å overta bedriften etter sin far Arne i 2006.

– Det har skjedd mye her siden vi startet opp. Vi har utvidet med 400 kvadratmeter og i 2021 var vi ferdig med å bytte fasade på hele bygget. Våre mekanikere har erfaring fra det aller meste. Med utviklingen kommer også ønsket om bedre løsninger i et ellers fysisk tungt arbeid. Da er det kjekt med hjelpemidler som lifter, kroker og kraner som gjør jobben for deg. Kundene får det de ønsker, som vi spesialtilpasser ved behov, så lenge det følger myndighetenes krav og regelverk, fortsetter Holmen.

Lokalt verksted

Holmen Auto AS er autorisert forhandler av Hiab, som leverer kraner som tåler tunge løft og høy presisjon. 

– Kundene våre setter stor pris på at de kan få komplette løsninger og ferdig produkt lokalt. Ikke minst fordi det er enkelt å stikke innom underveis for å se hvordan det blir og diskutere løsninger og behov med noen som skjønner deres arbeidshverdag.

Servicepartner med erfaren stab

Kundeforholdet er vel så viktig etter kjøp av ferdig montert produkt. 

– Vi jobber jo mye med yrkessjåfører, som er avhengige av at alt fungerer optimalt hver dag. Da er det viktig at vi stiller opp ved behov, og finnes i nærheten. Vi har til og med en egen servicebil som kan bistå kunden der de er, sier eier og daglig leder Tage Holmen.

De er nå 12 ansatte, som fordeler seg med to lærlinger, fire på kontoret og seks mekanikere, men er stadig på jakt etter nye mekanikere.

På Holmens Auto er man alltid velkommen innom for en prat eller et uforpliktende pristilbud!


Holmens Auto

 

  Ryggeveien 266, Rygge

  69 23 20 60

  www.holmens-auto.no

{/show}