Spar 70 prosent på reparasjon av småskader hos Kongsberg Bilskade

KONGSBERG: Som medlem av MPS Micropaint-kjeden kan Kongsberg Bilskade tilby deg svært lave priser på småreparasjoner.

Daglig leder Pål André Fredriksen, sammen med Thomas Smeland, Tomas Citavicius og Egidijus Jonkus.
Kongsberg Bilskade tilbyr nå som medlem av MPS Micropaint-kjeden vesentlig rimeligere reparasjoner av småskader på biler enn tidligere. Gjennom konseptet Smart Repair repareres mindre skader på biler raskere, enklere og billigere enn før.

Daglig leder hos Kongsberg Bilskade, Pål André Fredriksen forteller at felles for alle deres Smart Repair-tjenester er at de er svært kostnads- og tidsbesparende sammenliknet med konvensjonelle metoder. Dette  uten at vi går på kompromiss med kvaliteten.

Småskader koster unødvendig mye

Vår erfaring er at leasingselskapene godtar såkalt normal slitasje på bilene gjennom leasingperioden, dog kommer det ofte irriterende ekstrakostnader for leietakeren i form av reparasjon av småbulker, riper og lignende ved innlevering av biler etter leieperioden.

Skader som veldig ofte kan være enkle å reparere havner gjerne inn i de store skadeavdelingene. Mange av disse kunne i stedet vært reparert på en vesentlig enklere, raskere  og ikke minst rimeligere måte, dog innenfor leasingselskapets krav til ”normal” slitasje, forteller Fredriksen.

Mindre irritasjon og store besparelser

Fredriksen forteller videre at de gjennom Smart Repair har fått på plass en større fleksibilitet, og et tilbud som bidrar til mindre irritasjon og lavere kostnader for blant andre leasing brukere enn tidligere.

For eksempel kan et skadet hjørne på støtfangeren gi en besparelse på inntil 60% av standard takseringssystem, eller en bulk uten lakkskade kan repareres inntil 70% rimeligere enn gjennom standard takseringssystem.

Egen avdeling med egne prislister

Vi har også utarbeidet prislister som igjen betyr at kunden vet eksakt hva det vil koste før han innleverer bilen for reparasjon, inkludert er også gratis taksering av skaden, forteller Fredriksen.

Vi har også etablert en egen avdeling hos Kongsberg Bilskade som kun jobber med Smart Repair da markedet og behovet for denne type tjenester er relativt stort. 

Typiske skader som vi utbedrer er for eksempel lakkering av mindre felter på bilen, småbulkopprettinger, rute-, interiør-  eller også felg reparasjoner.

En annen fordel for våre kunder er at ståtiden for deres biler gjennom Smart Repair konseptet reduseres vesentlig, og gjerne ikke til mer enn én til to dager avslutter daglig leder Pål André Fredriksen.