Butikkenes butikk hjelper deg å selge mer

Midt i Østfold ligger den norske avdelingen av danske SuperSellerS som leverer komplette butikkinnredninger, displaymateriell og alt du trenger for å innrede en salgs- eller utstillingsflate.

Midt i Østfold ligger den norske avdelingen av danske SuperSellerS som leverer komplette butikkinnredninger, displaymateriell og alt du trenger for å innrede en salgs- eller utstillingsflate. Nå har de åpnet et stort showrom der du kan se materiellet ferdig montert.

Bilde 1

Daglig leder Marianne Blomfeldt, eier Lars-Erik Blomfeldt og rådgiver Brian Jensen gleder seg til å vise frem alle produktene i den nye showrommet i Moss.

Lars-Erik Blomfeldt, som driver eierselskapet Protrade AS, er faktisk tredje generasjon innen butikksystemer og butikkinnredning i Moss. Bedriften har røtter helt tilbake til 1951, men hans bestefar overtok og drev det som het Moderne Materiell Butikkinnredning fra 60-tallet. Det var produksjon i lokalene helt frem til 2012, da konkurransen fra lavkostland ble for sterk. Nå leverer SuperSellerS i Moss blant annet butikkstativer, hyllesystemer, butikkbelysning og messesystemer fra den danske kjeden med samme navn.

Følger opp bestillingene

– Det fungerer som regel greit å se innredninger og løsninger på nett, men vi foretrekker at våre kunder tar personlig kontakt og gjerne besøker oss. I showrommet kan de se og kjenne på de innredningene de vurderer, noe som reduserer risikoen for feilkjøp og dermed kan være tidsbesparende. Vi har tross alt 6.000 produkter i katalogen, og man trenger å holde tungen rett i munnen ved bestilling på nett.

– Vi følger med på bestillingene og tar kontakt med kunden hvis vi ser at de åpenbart har bestilt noe som ikke passer sammen, forteller rådgiver og selger Brian Jensen.

Kort leveringstid

Det nye showrommet i Osloveien er nyrenovert og fylt opp med hovedkomponentene fra den 150 sider store SuperSellerS-katalogen. Andre løsninger kan man diskutere med SuperSellerS' medarbeidere på stedet.

– Det er viktig å understreke at vi ikke lagerfører produktene i Moss, siden sortimentet er altfor stort for en virksomhet som vår. Vi har allikevel svært kort leveringstid på det meste. Ca. en uke etter bestilling er varene ute hos kunden, sier Lars-Erik Blomfeldt.

Lokale butikker

SuperSellerS er et dansk konsept som startet i 1997. For den norske virksomheten er planen å vokse kontrollert, med en årlig vekst på 15 prosent.

– Vi merker en klar økning og har fått flere kunder med tyngde de siste årene. For eksempel kjøper en betydelig aktør stativer og utstillingsdukker her. En annen stor kjede kjøper også salgskurver og klesstativer til sine butikker, men vi håper nå å kunne tiltrekke oss flere enkeltstående butikker i Østfold og Follo.

– Ikke alle vet at det finnes en lokal leverandør, som de attpåtil kan besøke og ta produktene i nærmere øyesyn hos. Fortsatt er det slik at de kan øke salget ved å fylle opp ledige plasser i butikken med stativer eller andre innredningsdetaljer. Eller kanskje de trenger å fornye noe av innredningen. Stikker de innom oss kan de få gode råd og få se gode ideer i praksis på 250 kvadratmeter utstillingsflate, sier Lars-Erik Blomfeldt.

Dette leverer SuperSellerS:

  • Komplett innredning til butikk
  • Shop-in-shop-løsninger
  • Messeinnredninger
  • Displaymateriell
  • Belysning
  • Forbruksmateriell
  • Poser, plakater og kleshengere

 


SuperSellerS

Protrade AS
Osloveien 80
1534 Moss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.supersellers.noKlikk en emneknagg for å lese mer: