Jaktbutikk med stort fokus på fiske og friluftsliv

Er du glad i friluftsliv er dette drømmebutikken. I tillegg til utstyret får du ekspertise på kjøpet – fra folk som brenner for det de gjør!

Daglig leder Kim Eilertsen er med rette stolt av den store og innholdsrike fiskeavdelingen. Et drømmested for en hver som er interessert i en eller annen form for fiske.
Daglig leder Kim Eilertsen er med rette stolt av den store og innholdsrike fiskeavdelingen. Et drømmested for en hver som er interessert i en eller annen form for fiske.

Er du glad i friluftsliv er dette drømmebutikken; i tillegg til utstyr for nært sagt alt du kan finne på ute, får du også ekspertisen på kjøpet – fra folk som brenner for det de gjør!

Jaktia Jessheim åpnet 10. mai 2019 og er flaggskipbutikken i Norges største butikkjede for jakt- og friluftsutstyr, som består av 16 butikker fra sør til nord. Med 1 500 kvadratmeter å boltre seg på, åtte ansatte (og fem ekstrahjelper) trekker de kunder fra hele Østlandet.

Satser på fiske og friluftsliv

Jakt, som navnet tilsier, er kjernen i butikken, men de satser stort på både fiske og friluftsliv.

– Vi er en spesialbutikk og en faghandel med gode, sterke merker og selgere med høy kompetanse. Her skal kundene komme inn å lære noe og få riktig utstyr til sin aktivitet, så de får mest mulig glede av det. Det gjelder uansett om du er nybegynner eller ekspert på feltet, forklarer daglig leder Kim Eilertsen.

Fiskeavdelingen er stor, med egen fluebinderbenk midt i rommet, der alle kan prøve seg og det også holdes kurs. Her får du råd og hjelp innen alle typer fiske, om det er isfiske, saltvann- eller ferskvannsfiske, fluefiske eller annet.

Samarbeid med lag og foreninger

Hos Jaktia brenner de for utendørsaktivitet i alle former, og bidrar gjerne med både tilrettelegging og opplæring.

– Vi samarbeider med mange forskjellige lag og foreninger i området innen jakt, fiske og friluftsliv, og ønsker å samarbeide med flere. Vi vil jo gjerne bidra og tilrettelegge for alle typer aktivitet og gir gjerne tips om fine steder å fiske, turmuligheter og jaktmuligheter. Vi har et stort nettverk og har god oversikt over kurs og kontaktpersoner, i tillegg til å arrangere egne kurs.

Jaktia har og egen kundeklubb. Er du medlem her får du jevnlig gode tips og råd, samtidig som du får beskjed om nye kurs og kundekvelder som arrangeres. Det skal også nevnes at i tillegg til en stor våpenavdeling har Jaktia Jessheim både børsemaker og verkstedtjeneste.


Jaktia

Dampsaga Allé 6, Jessheim

63 94 75 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.jaktia.noKlikk en emneknagg for å lese mer: