- Lett å velge kassaleverandør

– Vi utvidet virksomheten og måtte fornye kassaløsningen vår. Da vi kom i kontakt med Frankering & Kopiservice ble valget ganske enkelt, sier Monika og Morten Takelund i Takelund Kaffebrenneri i Sarpsborg.

Fotografi av innehaverne av kaffebrenneriet foran disken
Monika og Morten Takelund opplever stor interesse for både kaffebrenneriet og restauranten i Sarpsborg. Nå har de valgt en digital kassaløsning fra Frankering & Kopiservice for å kunne takle trafikken effektivt.

Frankering & Kopiservice er regionens ledende leverandør av digitale kassaløsninger og har etablert seg som en leverandør med omfattende kompetanse.

– For ikke å glemme kundevennlighet og service. De gjør alt for at vi skal blir fornøyde og lykkes med vår virksomhet, sier daglig leder Monika Takelund. Hun og gründer-mannen Morten har utviklet det lokale kaffebrenneriet til et populært spisested og møteplass midt i Sarpsborgs gågate og er storfornøyde med Frankering & Kopiservice så langt.

Effektiv løsning

– Vi flyttet hit for bare noen uker siden, og det har stort sett vært fullt til lunsj hver eneste dag. Med så mange flere gjester måtte vi gjøre noe med kassa- og betalingsløsningen vår. Den gamle fungerte greit så lenge vi drev så begrenset som vi gjorde, men nå er alt mer automatisert, og der vi før måtte skrive små lapper til kokken, kommer det nå automatisk ut bestillinger og beskjeder på en terminal på kjøkkenet. Alt er mer effektivt og ikke minst kvalitetssikret.

Lokalene er såpass mye større enn de flyttet fra, at de også ble avhengige av god rekkevidde for de trådløse enhetene.

– Vi kan ikke gjerne be våre gjester som sitter ute å komme inn for å betale. Nå kan vi ta med de bærbare betalingsterminalene ut i stedet, sier Morten Takelund, som har 22 års erfaring fra kaffeproduksjon.

Kasser og terminaler

Frankering & Kopiservice leverer datakasser til alle bransjer og deres behov. Gjennom lang erfaring og spisskompetanse skreddersyr de hver enkelt kasse etter kundens bruksområde. Datakassene er stabile og enkle å bruke til daglig drift, samtidig som man kan styre lager, integrere regnskap mot regnskapsfører, fakturering, kundekartotek, inn- og utlogging av ansatte blant annet.

Utvalget omfatter også knappekasser som er både enkle i bruk og driftssikre. De leverer kasser med flere forskjellige størrelser og funksjoner, alt fra små batteridrevne kasser som kan medbringes til lokasjoner, til større kasser med mange direktetaster.

– Vi har også betalingsterminaler som passer for dine behov, enten du selger fra disk eller vil bringe terminalen til kunden, for eksempel ved et restaurantbord, sier salgssjef Ole Anders Tønsberg i Frankering & Kopiservice.


AS Frankering & Kopiservice

  Skjoldens vei 9, 1702 Sarpsborg
  69 97 22 00
  www.frankkopi.no

{/show}