Med jaktbransjens mest fingernemme på bakrommet

Jaktia Jessheim stiller med noen av landets dyktigste og mest erfarne børsemakere. Med stort og omfattende verksted har de god kapasitet og kort ventetid for alle slags våpen.

Børsemaker Tommy Jacobsen smiler fornøyd mens han steller pent med et geværskjefte på våpenverkstedet til Jaktia Jessheim.
Børsemaker Tommy Jacobsen smiler fornøyd mens han steller pent med et geværskjefte på våpenverkstedet til Jaktia Jessheim.

Jaktia Jessheim stiller med noen av landets dyktigste og mest erfarne børsemakere. Med stort og omfattende verksted har de god kapasitet og kort ventetid for alle slags våpen.

Jaktia Jessheim er flaggskipbutikken i Norges største butikkjede for jakt-, fiske- og friluftsutstyr, med 16 butikker fra sør til nord. Her er det 1.500 kvadratmeter med alt du trenger innen feltet, ni ansatte i tillegg til fem ekstrahjelper som mer enn gjerne hjelper deg. Det gjør at kundene kommer strømmende fra hele Østlandet.

Ikke tradisjonell børsemaker

Butikken på Jessheim har fire utdannede børsemakere, der Tommy Jacobsen ble ansatt i høst som leder. 

– Vi reparerer og bygger om alle slags jaktvåpen, men også takserer våpen fra dødsbo eller annet som eieren ønsker å selge. Jeg er ikke en tradisjonell børsemaker, jeg bygger ikke våpen fra bunn. Det går stort sett i montering, ombygging og reparasjoner av jaktvåpen, forklarer Jacobsen.

Bak seg har han 26 års erfaring og er en av få i landet som kan dømme i svenneprøver. Bjørn Ivar Kristiansen, som han jobber sammen med, er 64 år og jobbet med det samme hele livet. Det disse gutta ikke vet om våpen, er ikke verdt å nevne. Verkstedet er omfattende med alt som trengs for å reparere våpen, har høy kapasitet og kort ventetid.

Tilbyr jegerprøvekurs

Jaktia Jessheim er opptatt av sine kunder. Derfor tilbyr de stadig både kurs og kundekvelder, selv om det har vært mindre av det akkurat dette spesielle året.

– Fra 2021 kommer vi også til å tilby intensivkurs i jegerprøve i tillegg til andre kurs og aktiviteter. Vi ønsker å bidra til å øke kundenes kompetanse og gi mulighet til å holde seg oppdatert. Samtidig vil vi gjerne være et samlingspunkt og en møteplass for alle som deler samme interessen, fortsetter daglig leder Kim Eilertsen

Samarbeid med lag og foreninger

Hos Jaktia brenner de for friluftsliv i alle former, og bidrar gjerne med både tilrettelegging og opplæring.

– Vi samarbeider med mange forskjellige lag og foreninger i området innen jakt, fiske og friluftsliv, og ønsker å samarbeide med flere. Vi vil jo gjerne bidra og tilrettelegge for alle typer aktivitet og gir gjerne tips om fine steder å fiske, turmuligheter og jaktmuligheter. Vi har et stort nettverk og har god oversikt over kurs og kontaktpersoner, i tillegg til å arrangere egne kurs. 

Jaktia har også en egen kundeklubb. Er du medlem her får du jevnlig gode tips og råd, samtidig som du får beskjed om gode tilbud, nye kurs og kundekvelder som arrangeres.  Sjekk ut butikkens nettbutikk på www.jaktia.no.


Jaktia Jessheim

  Dampsaga Allé 6, Jessheim

  63 94 75 00

  www.jaktia.no

{/show}