Modernisert nærsenter med fantastisk beliggenhet

LANDE: Etter måneder med ombygging og oppgradering er Lande Senter i Sarpsborg helt nytt. De ønsker nå nytt spisested, frisør, velværesenter og annen lignende virksomhet velkommen.

Hilde Vatn Sørlie i Sørlie Næringseiendom AS.
Hilde Vatn Sørlie i Sørlie Næringseiendom AS.

Etter flere måneder med ombygging og oppgradering står nye Lande Senter i Sarpsborg frem som et moderne og litt urbant senter.

Bare 800 kvadratmeter er ledig i det 4 000 kvm store senteret, og her ønsker eierne seg spisested, frisør, velværesenter og lignende virksomhet.

Totalt sett er det 12 leietakere i Lande Senter som omfatter tre bygninger, Men i den moderniserte hoveddelen er det Coop Extra, Boots Apotek, kleskjeden Bogerud og serveringsstedet og bakeriutsalget Butterfly som legger beslag på de fleste kvadratmeterne.

Strategisk beliggenhet

De tre eierselskapene bak et av landets første kjøpesentre har investert cirka 30 millioner kroner i ombyggingen, sammen med noen av leietakerne når alt står ferdig utleid.

- De ledige lokalene har et fantastisk utsyn gjennom de nye glassfasadene, sier Hilde Vatn Sørlie (bildet) i Sørlie Næringseiendom AS, som er ett av eierselskapene. De to andre er Sørlie Bygg AS og Fagerstad Næringseiendom AS. Hun trekker også frem den strategiske beliggenheten som attraktiv.

- Det er lett å stikke innom her, siden vi har stor gratis parkeringsplass og god atkomst fra to av Sarpsborgs mest trafikkerte veier.

God teknisk standard

Teknisk sett er det snart 45 år gamle senteret nå i topp stand. Alt av elektrisk anlegg er byttet ut, ventilasjonsanlegget er bygd ut og forbedret, og fasader og inneareal er oppgradert. I juni blir siste hånd lagt på de nære utearealene, som er nyasfalterte og beplantet.

 


Lande Senter AS

Vestre vei 4
Sarpsborg

For leie: 917 70 113

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Klikk en emneknagg for å lese mer: