Storcash får enda mer butikkpreg

RÅBEKKEN: Storcash spisser butikkprofilen sin og tilpasser vareutvalget ytterligere for å møte kundenes ønsker. 2018 ga betydelig vekst, og daglig leder Terje Johansen satser på samme utvikling i år.

Nå er det flere enkeltprodukter å få kjøpt hos Storcash, sier Terje Johansen.
Nå er det flere enkeltprodukter å få kjøpt hos Storcash, sier Terje Johansen.

Storcash på Råbekken spisser butikkprofilen sin og tilpasser vareutvalget ytterligere for å møte kundenes ønsker. 2018 ga betydelig vekst, og daglig leder Terje Johansen satser på samme utvikling i år.

Per Arne Gjødalsstuen valgte å gi seg som leder i fjor høst, og Terje Johansen med ledererfaring fra både Hagen gruppen og Kiwi tok over. De siste tre årene har han vært nestleder i avdelingen og hadde egentlig tenkt å bli værende i den posisjonen.

Klarere butikkpreg

- Det er ikke alltid det går slik man planlegger, og etter et par intervjurunder og tester fikk jeg jobben, noe jeg er fornøyd med i dag. Som ny leder har jeg valgt å sette mer butikkpreg og mindre lagerpreg på avdelingen på Råbekken. Det viser seg blant annet i våre hyller og måten vi presenterer varene på. Vi har blant annet valgt å selge mineralvann enkeltvis og ikke bare i esker og kasser. Det gir kundene en større fleksibilitet når de skal bygge opp sitt eget vareutvalg, for eksempel i kafeen eller gatekjøkkenet. Vi har mange mindre serveringssteder som kunder, og de virker godt fornøyd med denne løsningen, sier Terje Johansen.

Gode på asiatisk

Ingen glemmer sommeren 2018 med det første – det gjelder også Storcash. Pågangen etter is og mineralvann var så stor at den ble vanskelig å imøtekomme etter hvert på enkelte produkter.

- Vi klarte oss ganske greit på mineralvann, men vi kunne solgt langt mer is om vi hadde fått tilstrekkelige leveranser, sier Johansen. Han leder en avdeling som kan skaffe alle produkter fra Askos cirka 36 000 ulike produkter. Den siste tiden har de blitt gode på asiatiske spesialiteter, siden stadig flere spisesteder etterspør dette.

Møtested for mange

- Storcash har satset bevisst på asiatisk, og våre kunder kan plukke det de trenger direkte fra hyllene framfor å bestille store mengder til lager. Også større spisesteder velger å supplere eget utvalg ved å handle hos oss. Mange liker å handle her og ta en kaffe mens de slår av en prat med andre som driver virksomheter. Det blir et møtested og noen avtaler faktisk å møtes her. Det er bare hyggelig, sier Johansen. 


Storcash AS, avd Råbekken

Stabburveien 7-9, Fredrikstad

69 30 08 50

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.