Studio Sigdal Moss er utbyggernes samarbeidspartner

Studio Sigdal på Høyda i Moss er stedet du bør besøke for å få inspirasjon til kjøkken. Uansett om du er profesjonell utbygger eller privatperson.

Bilde av en som kikker ut gjennom et kjøkkenvindu
En lun atmosfære og overflater som lett kan holdes rene, har i dag stor betydning. Bilde viser modellen Favn, kombinert med bølget front.
En lun atmosfære og overflater som lett kan holdes rene, har i dag stor betydning. Bildet viser modellen Favn, kombinert med bølget front.

Studio Sigdal på Høyda i Moss er stedet du bør besøke for å få inspirasjon til kjøkken. Uansett om du er profesjonell utbygger eller privatperson – og uansett om du skal kjøpe et helt nytt og funksjonelt kjøkken, eller om du ønsker å gi ett kjøkken en vitamininnsprøytning. Her får du både inspirasjon og veiledning av profesjonelle kjøkkeneksperter.

Kjøkkenet er selve hjertet i en bolig. Det vet både profesjonelle utbyggere, byggmestere og private. Der lages og inntas god mat, lekser og arbeidsoppgaver gjøres og man hygger seg med nære venner med et glass vin.

Sigdal har siden 1950 vært kjent for sine norsk tradisjonskjøkken med langsiktig og varig bruk. Kvaliteten består, men i dag tilbyr de også ulike kjøkken med enkle uttrykk og funksjonell design.

Personlige valg

- Vi tar mer og mer bevisste valg, og personligheten tar enda større plass på kjøkkenet enn tidligere. Kundene våre er opptatt av kvalitet og gode materialvalg, og det er vi svært stolte av å kunne tilby både profesjonelle utbyggere og private aktører, sier daglig leder Trond Simensen.

Hos Studio Sigdal Moss, som ligger en kilometer fra E6, med parkeringsplass utenfor og enkel adkomst for alle, kan du med selvsyn se og ta på de ulike kjøkkenmodellene og tilbehør.

Hvordan føles det å sette ned et glass på akkurat denne benkeoverflaten? Er håndtaket det riktige for deg – eller vil du prøve noe annet?

Kom på besøk til Studio Sigdal Moss og finn det ut selv.

Har vunnet frem

Studio Sigdals Moss sin butikk og utstillingslokale har blitt lagt merke til i markedet. At Sigdal borger for kvalitet og god design, vitner om at de har vunnet flere store byggeprosjekt i Mosseregionen i senere tid. Sigdal har levert – og leverer - drøyt 400 kjøkken til profesjonelle utbyggere i 2023-2024. Kanskje blir det flere.

Simensen forteller at flere prosjekter i Mosseregionen har valgt Sigdal som kjøkkenleverandør. Tribunen på Melløs (Frigaard Entreprenør), Søly Park på Jeløy (Backe Østfold) og Peer Gynt Toppen ved sykehuset i Moss (PEAB Bolig) har alle bestilt Sigdal kjøkken. Tribunen fikk siste leveranse i august, mens de to andre er pågående eller starter i nær fremtid. På Peer Gynt Toppen startet leveringen av 52 kjøkken i 2023, mens det er opsjon på ytterligere 52. Til Skarmyra i sentrum (Betongbygg) leveres siste byggetrinn i år. Overfor Mesterbygg Moss, er Studio Sigdal godt i gang med levering til Folkestadtoppen/Folkestadbakken. 

Du gjør dine valg

Utbyggerne selger i utgangspunktet en bolig med standard kjøkken. Etter at Sigdal er valgt som kjøkkenleverandør, gis ofte kunden en mulighet til personlig tilpassing av sitt nye kjøkken. Smaken hos de enkelte kjøpere er ulik. Derfor får de mulighet til å komme innom Studio Sigdal Moss, for å gjøre eventuelle små eller store tilvalg. Av den grunn er Studio Sigdal Moss full av kjøkkenmodeller, prøver på farge- og materialer og eksempelvis håndtak.