Total Proff leverer arbeidsklær for alle

Total Proff AS har det største utvalget av arbeidsbekledning, profilklær og verneutstyr i Asker og Bærum.

Siv Lundemo forteller at de strekker seg langt for å imøtekomme akutte behov, der det er mulig.

Total Proff AS har det største utvalget av arbeidsbekledning, profilklær og verneutstyr i Asker og Bærum. Dyktige folk som kjenner til hvilke behov du har, enten du jobber på byggeplass, i industri eller andre yrker som trenger slitesterk, praktisk og trygg bekledning. Stor og innholdsrik butikk på Rud, i nærheten av Sandvika, som gir mulighet for å se og prøve før kjøp. Egen nettbutikk gir mulighet for å velge i ro og mak.

Total Proff AS tilbyr arbeidsklær av høy kvalitet fra de beste og mest anerkjente merkene, som Helly Hansen, Snickers, Sievi, New Wave, Carhartt og mange flere. I butikken blir du tatt godt imot av dyktige ansatte som kjenner din bransje, og som kan gi gode råd.

Vi leverer hovedsakelig klær, sko og tilbehør til konkurransedyktige priser. Hovedvekten av kundene er bedriftskunder, men også en del private. Mange av kundene har handlet hos oss i mange år, noe som har skapt et personlig forhold og inngående kjennskap i deres arbeidshverdag, enten det er snekkere, murere, malere, industriarbeidere eller entreprenører.

Vi skreddersyr også egne sortiment og kataloger om ønskelig. Mens du nyter en god kopp kaffe hos oss, kan du få profilert klærne med egen logo. Det tar bare noen minutter, forklarer daglig leder i Total Proff, Ole Johnny Pedersen.

Butikk og netthandel

Handler du i nettbutikken eller butikken får du rabatt, både med og uten firmaavtale. Det gir alle en mulighet til å handle arbeidstøy av høy kvalitet til en rimelig pris.

Vi har muligheten for klikk og hent i nettbutikken, for både bedrifter og private (med eller uten logo). Da er varene klare for opphenting og eventuell prøving i butikken innen to timer. Ønsker du din bestilling tilsendt, blir det sendt samme dag om du bestiller før kl. 10 (med forbehold om at varen er på lager). Vi strekker oss langt for kundene, og imøtekommer akutte behov der det er mulig, fortsetter butikkleder Siv Lundemo.

Vi tilhører ingen kjede. Dette som gir oss stor frihet og mulighet til å til å tilpasse oss kundenes behov og ønsker, samt skaffe det vi ikke har i butikken, legger Glenn Pedersen til.

Må ikke ha firmaavtale

Vi opplever stadig at folk tror de må ha avtale med oss for å handle her, men vi ønsker alle velkommen. Bedrifter, selvstendig næringsdrivende og privatpersoner med og uten avtale. Det også er mulig å tegne firmaavtale, om det er ønskelig. Vi bidrar også med utvikling av logo til profilering på klærne, ved behov. Det være seg trykk eller brodering, avslutter Levi Sebastian A. Weber.


Total Proff AS

  Rudsletta 50, 1351 Rud

  480 20 164

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.totalproff.no

{/show}