Verkstedet står klart for deg!

Har du en gressklipper, høytrykksvasker eller en annen maskin du har kjøpt hos Rakkestad Sogneselskap, kan det være lurt å bestille service nå.

Verkstedansvarlig Bjørn Norum og servicemekaniker Hans Martin Larsen forbereder seg på storinnrykket som alltid kommer utover våren.

Har du en gressklipper, høytrykksvasker eller en annen maskin du har kjøpt hos Rakkestad Sogneselskap, kan det være lurt å bestille service nå. Ikke vær en av de som venter til siste liten. Da kan det bli ventetid.

Fortsatt er det slik at mange som har kjøpt klipperroboten Husqvarna Automower også har valgt å bestille rom på vinterhotellet. De kan slappe helt av og være sikre på at maskinene er i toppform når de henter den på vårparten. Serviceteknikerne på verkstedet i Rakkestad har nemlig brukt vinteren godt, og gitt gressklippere og annet utstyr som er levert inn, den oppmerksomhet det fortjener. Velger du slike løsninger er du garantert driftssikre maskiner og problemfri drift.

Mange venter

- Det er likevel mange som fortsatt venter eller rett og slett glemmer å sjekke redskapen før de trenger det. Starter ikke motorsagen den dagen du skal ut, er det for sent å ringe verkstedet. Derfor gir vi alle det rådet om å ringe nå, levere inn verktøy og maskiner, så sjekker våre medarbeidere alle detaljer. Da er du garantert en problemfri drift og god driftsøkonomi, sier verkstedansvarlig Bjørn Norum.

Det er dessuten ikke for tidlig å tenke på både plenstell og hage. Rakkestad Sogneselskap har det du trenger av kalk og gjødsel, og i tillegg kan de gi gode råd på veien. Det gjelder både gjødsling og valg av hagemaskin.

Fire servicemekanikere

Rakkestad Sogneselskap er viden kjent for sin gode service, og de fire medarbeiderne på verkstedet fører tradisjonen videre. De gjennomfører service på alle typer maskiner, men har bredest kompetanse på egne merker. I dag er det fire ansatte som er godt innsatt i alle detaljer om vaskere, klippere, sveiseutstyr eller til og med hyttetoaletter.

- Vi leverer Cinderella forbrenningstoaletter over hele Østfold. Våre folk reiser også fylket rundt og har service og installerer toaletter. Nå har vi flere toaletter inne til service på verkstedet, og de som leverer får gjerne et lånetoalett av oss mens deres egen er på service.