Vinmonopolet gjorde Amfi Borg til et komplett senter

SARPSBORG: Vinmonopolet valgte Amfi Borg da det skulle etableres et nytt utsalg i Sarpsborg.

 - Etableringen av Vinmonopolet har gjort Amfi Borg til et komplett senter, sier senterleder Jørgen Næs.

Vinmonopolet valgte Amfi Borg da det skulle etableres et nytt utsalg i Sarpsborg. – Dette har gjort senteret komplett, sier senterleder Jørgen Næs.

Amfi Borg feirer snart 20 år og har hatt en positiv utvikling helt fra starten. Senteret preges av en rekke spesialforretninger som ikke er etablert andre steder i regionen. Det har gjort at kundene strømmer til fra hele fylket, men først og fremst fra Sarpsborg og Fredrikstad.

70 butikker

- Beliggenheten er jo perfekt, så nært E6 og med god atkomst fra alle kanter av fylket, sier Jørgen Næs. Han nevner positive og fremtidsrettede forretningsdrivere når han skal begrunne suksessen senteret har hatt. I tillegg trekker kombinasjonen lavpris matbutikk og kjøtt/fisk-delikatesse mange kunder.

- Vi har nærmere 70 butikker innenfor senterets vegger og selv om enkelt forsvinner av ulike grunner fra tid til annen, har vi hatt en utrolig stabil sammensetning i alle år. Det har trukket til seg større aktører og ikke minst Vinmonopolet, sier Næs.

Populære gavebutikker

Sarpsborg har vokst til en handelsmagnet i Østfold og har flere kjøpesentre spredt i og rundt byen. Ikke minst Tunejordet bidrar til dette.

- For oss i Amfi Borg er det positivt at både sentrum og Tunejordet gjør det godt. All aktivitet styrker oss i kampen mot andre regioner og vårt senter er en sterk bidragsyter. Det er enkel atkomst og moderne butikker som trekker folk. Nå gjør vi oss klar til den store pågangen vi alltid opplever når det nærmer seg jul. Vårt senter er populært for gavekjøp, ikke minst på grunn av våre spesielle og unike butikker.

Årets Kjøpesenter

Mange av lokalene i senteret er renovert og utvidet den siste tiden. Det gjør at kundene trives enda bedre og velger å legge veien innom.

- Vi ble kåret til Årets Kjøpesenter i 2014, både på grunn av butikksammensetningen og kundeservice. Mange av våre butikker har vært her svært lenge og utviklet seg til større enheter under veis. Amfi Borg gir mange muligheter, sier senterlederen.