10 år langt samarbeid om fasader i glass og metall

Gode samarbeid gir flott resultat. Det er H-Fasader GlassTeam og Q-Railing et godt eksempel på. 

Malin Johansen fra H-fasader GlassTeam sammen med Anders Lantz fra Q-Railing foran de nye boligene på Verket i Moss.
Malin Johansen fra H-fasader GlassTeam sammen med Anders Lantz fra Q-Railing foran de nye boligene på Verket i Moss.

Gode samarbeid gir flott resultat. Det er H-Fasader GlassTeam og Q-Railing et godt eksempel på. Ett av mange resultater på samarbeidet ser du nå i Moss' nye, spennende bydel Verket.

På tomten til gamle Moss Jernverk er Höegh Eiendom i full gang med å utvikle en ny og spennende bydel i Moss, Verket. Den nye bydelen vil, når den står ferdig, inneholde et mangfold av boliger, kulturtilbud, restauranter, butikker, arbeidsplasser og et spennende studentmiljø. Totalt vil den romme 2.500 boliger og 270.000 m2 nærings- og kulturareal. Noe er allerede ferdig, som Støperiet, som sto klart i desember. Fem bygninger med 166 leiligheter i sju etasjer over og én under bakken.

Fasader og rekkverk

Alle leilighetene i Støperiet er bygd med fokus på høy standard og lyse, trivelige enheter. Alle har store vindusflater som fyller leilighetene med naturlig lys, rekkverk og innglassede uteplasser og også diskré franske balkonger i glass levert av H-Fasader GlassTeam og Q-Railing.

– H-Fasader GlassTeam har hatt et nært samarbeid med Q-Railing i over ti år. Vi jobber i både prosjekt og privat, og på dette prosjektet har vi levert både rekkverk samt  glass- og aluminiumsfasader til så vel  bolig- som næringsdel, forklarer Malin Kristin Johansen, som driver med salg og prosjektering av boliger i H-Fasader GlassTeam.

Økt bruk av glass og glassfasader både i næringsbygg og i privatboliger er et markant trekk ved moderne arkitektur. Folk ønsker mest mulig utsikt og lys inn. Dette har ført til at H-fasader GlassTeam har gjort endringer i virksomheten for å møte en voksende etterspørsel etter glass og aluminium i både næringsbygg og boliger. Som en del av en større gruppe har de nå tatt med H-fasader i navnet, samt opprettet en egen dedikert bolig-avdeling som har fokus på glass i stål og aluminium til boligsegmentet.

Kunnskapssenter for rekkverk

Q-Railing er Norges største leverandør av deler til glassrekkverk, og en innovatør innen rekkverksystemer. De leverer komplette løsninger kjent for sin kvalitet, unike design og utmerkede ytelse. 

– Vi setter veldig pris på vårt mangeårige samarbeid med H-Fasader GlassTeam. Vi ønsker å være et fakta- og kunnskapssenter for rekkverk med vår kompetanse. Vi kan gi råd om sikkerhet, hvor mye det tåler og hvilke krav som stilles ved bruk i skoler, privat og næring. I tillegg til dimensjonering og innfesting i forskjellige materialer, som betong og tre. Rekkverk er en sikkerhetsfunksjon. Sammen med H-Fasader GlassTeam leverer vi sikre, trygge og dokumenterte glassrekkverk, utdyper Anders Lantz, regional salgssjef i Q-Railing.


H-Fasader GlassTeam

Trykkeriveien 4
1653 Sellebakk

991 18 800

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.glassteam.noKlikk en emneknagg for å lese mer: