30 år med grunnarbeider

SARPSBORG: - Det er ærlighet og hardt arbeid som ligger til grunn for den gode utviklingen og veksten. Våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere vet de kan stole på oss!

 Reidar Skogen startet for seg selv i 1987, og driver i dag et firma med 17 ansatte og en stor maskinpark. Bedriften er en foretrukket samarbeidspartner for entreprenører og utbyggere i Østfold og Akershus.

- Det er ærlighet og hardt arbeid som ligger til grunn for den gode utviklingen og veksten. Våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere vet de kan stole på oss!

Det sier gründer og daglig leder Reidar Skogen i grave- og transportfirmaet med samme navn.

Selskapet i sin nåværende form ble stiftet i 2007, men Reidar har drevet i bransjen i mer enn 30 år. Bedriften har kontor på Kampenes og sysselsetter i dag 19 ansatte, inklusiv sønnene Jørn og Eirik, som begge er anleggsledere.

De har også status som lærebedrift. For tiden har de to unggutter som gjennomfører læretiden her.

Grunnarbeid

Reidar Skogen AS tilbyr et bredt spekter av tjenester, hvor sprengningsoppdrag og utgraving og av tomter og vann og avløp både for private og profesjonelle utbyggere utgjør hovedarbeidsområdet.

- Men vi påtar oss også hele entrepriser på grunnarbeid, inklusiv legging av heller, gressplen og beplantning, sier Skogen.

Også transportoppdrag er en viktig del av driften, og bedriften har blant annet fire betongbiler med fast kjøring for betongleverandøren Unicon. I tillegg påtar de seg riveoppdrag.

Jevn vekst

Det som startet med én mann og en lastebil i 1987, har vokst jevnt og trutt gjennom disse drøye 30 årene. Takket være hardt arbeid og en ukuelig vilje til å levere kvalitet, er bedriften blitt en foretrukket aktør av stadig flere.

I dag har de jevnlige oppdrag for mange av de store og kjente entreprenørene og utbyggerne i Østfold og Akershus, nettopp som følge av høy kvalitet og stor gjennomføringsevne.

Verdt å nevne er også den to års rammeavtalen med Borregaard, hvor de daglig har to mann og maskiner i forbindelse med lukking av det tidligere flislageret på Opsund.

Det er i seg selv et godt skussmål på at kvalitet og HMS er godt ivaretatt!

Allsidig maskinpark

Maskinparken består av 12 biler, 9 gravere, 1 bulldozer og 1 borerigg. I tillegg leies det inn både personell og utstyr ved behov, for å kunne ta unna oppdragsmengden.

- Vi har styrke, erfaring kompetanse og til å kunne håndtere større og komplekse prosjekter. Men vi påtar oss også mindre oppdrag for privatpersoner. Har du behov for å grave ut en tomt til et privathus eller en garasje, ta gjerne kontakt. Ingen oppdrag er for små for oss, påpeker Reidar Skogen.