Allsidig leverandør med krav til kvalitet

MYSEN: Maskin og Utemiljø har fire tjenesteområder, og kravet til kvalitet gjennomsyrer alt de gjør. – Vi er en gjeng ja-mennesker, sier innehaver Tore Carlsen.

Tore D. Carlsen har gjennom 20 år bygd opp en imponerende virksomhet ved E18 og Rv22 på Mysen. Maskin og Utemiljø AS leverer alt fra krevende utemiljøer til lekeplasser og eiendomsdrift.
Tore D. Carlsen har gjennom 20 år bygd opp en imponerende virksomhet ved E18 og Rv22 på Mysen. Maskin og Utemiljø AS leverer alt fra krevende utemiljøer til lekeplasser og eiendomsdrift.

Maskin og Utemiljø AS har fire tjenesteområder som alle henger sammen. Kravet til kvalitet gjennomsyrer alt de gjør, og de tar gjerne oppgaver som krever litt av både kropp og helhetstenking.

– Vi er en gjeng ja-mennesker og kaller oss gjerne totalleverandør til utemiljø, lek og eiendom, sier innehaver Tore D. Carlsen.

Han er gründer og innehaver, og startet selskapet med anleggsgartnertjenester i 1999 og feiret i fjor 20 år med vekst, fremgang og utvikling av selskapet. Alt virksomheten befatter seg med har i dag en rød tråd som knytter det sammen med starten som anleggsgartner. Nå har utviklingen gjort at Maskin og Utemiljø opererer med fire avdelinger:

  • Anlegg
  • Lekeplass
  • Skjøtsel og Eiendomsdrift
  • Utemiljøcenteret og NorgesJord

Bred kompetanse

– Det begynte med anlegg og lekeplasser, og vi var blant annet tidlig ute med plasstøpt gummibelegg under lekeapparatene. Vi får gjerne nye kunder innenfor én av våre grener, men det utvikler seg fort til å bli mer omfattende. De som er fornøyd snakker med oss om andre behov, og vi er kjent for å løse det meste. Vi tar helst litt krevende anleggsoppdrag, som kan se litt umulige ut å løse. Vi utfører jo både design, bygging og drift av utemiljøer. Det er midt i blinken for våre flinke fagfolk som har lang erfaring og bred kompetanse, sier Carlsen.

Han har sammen med dyktige ansatte bygd opp det 50 mål store anlegget ved rundkjøringen til E18 og riksvei 22 utenfor Mysen. Det er fullstappet med produkter og er godt besøkt gjennom hele sesongen.

Faste priser

Når Maskin og Utemiljø påtar seg eiendomsdrift for en kunde, det være seg innomhus eller utomhus, går de «all in» og betrakter eiendommen som «sitt smykke». Etter en nøye gjennomgang gir de oppdragsgiver en oversikt og plan over hvordan jobben skal utføres og til hvilken pris. Selskapet bruker både faste priser og timebaserte priser som ikke gir overraskelser i etterkant. Maskin og Utemiljø har derfor en rekke store og mangeårige kunder over hele Østlandet.

– Vi har lang erfaring og er dedikert hver enkelt oppgave vi påtar oss. Kunden får ofte et godt inntrykk av oss, ved at vi vet hva vi snakker om i våre presentasjonsmøter, og vi får mange oppdrag som direkte følge av disse.

Ungdom og seniorer

Maskin og Utemiljø har hovedkontor på Mysen og avdelinger i Askim og Råde. I tillegg produserer de førsteklasses kompostjord på Mysen, Halden og Skarnes. Totalt er det 16 helårsansatte i virksomheten.

– Vi liker å ta samfunnsansvar gjennom å ansette både lærlinger og seniorer. Det er alt for mye verdifull kompetanse som går tapt i Norge, ved at bedrifter ikke ansetter eldre medarbeidere. Den eldste vi har ansatt var 74 år da han fikk jobb i fjor. Mange pensjonister ønsker å jobbe her, og å koble de sammen med unge og pågangsrike medarbeidere gir en blanding av erfaring og ungdommelig pågangsmot som er viktige for kundene våre.


Maskin og Utemiljø AS

Håkon Håkonssonsvei 82
1852 Mysen

69 89 26 93

www.maskinogutemiljo.noKlikk en emneknagg for å lese mer: