Ansiktsløft for utemiljøet

SKIPTVET: – Dette tar du ikke bilde av, for da kommer vi aldri til å slippe å re opp sengene våre sjæl, ler Daniel Thomsen mens han med øvet hånd får fiberduken på plass på bakken.

Dette bildet kan føre til at Daniel Thomsen må re opp sengen sin selv heretter.
Dette bildet kan føre til at Daniel Thomsen må re opp sengen sin selv heretter.

 – Dette tar du ikke bilde av, for da kommer vi aldri til å slippe å re opp sengene våre sjæl, ler Daniel Thomsen mens han med øvet hånd får fiberduken på plass på bakken.

Sammen med kollega Hans Erik Tveter fra Anleggsgartnermester Tore Rafoss AS er Thomsen i gang med en full «makeover» på en eiendom i Follo. Sammenlignet med hvordan eiendommen så ut for et par måneder siden er den ikke til å kjenne igjen, sier Tveter.

– Vi har egentlig endret det meste. Selv terrenget har vi justert for å få en mer praktisk gårdsplass og et mer estetisk utendørsmiljø, sier han og forteller at det store oppdraget egentlig startet med opparbeidelse av en uteplass et par år i forveien.

Mersmak

– Kunden ble så fornøyd at han ville ha mer – mye mer, smiler Tveter, og forteller om nye støttemurer, belegningsstein på gårdsplass og nylagt ferdigplen.

Selve gårdsplassen er senket flere titalls centimeter for å få en mer fungerende plass for eierne.

Oppdraget, som har en ramme på rundt 500 000 kroner, er omtrent midt på treet når det kommer til størrelse – i alle fall for private oppdragsgivere. Uansett størrelse på oppdrag er det viktig å gi kundene gode råd under hele byggeperioden slik at resultatet blir optimalt.

– I tillegg til grundig planlegging sammen med kunden før oppstart har vi hyppig dialog underveis. Det er viktig for oss å gi kundene våre det de så for seg da de engasjerte oss, avslutter Thomsen.

Allsidig

Anleggsgartnermester Tore Rafoss AS holder til i Skiptvet men tar oppdrag i både Østfold, Akershus og Oslo. Hoveddelen av oppdragene kommer fra det offentlige og ulike entreprenører, men privatmarkedet står for bortimot 40 prosent av oppdragene. Det sier eier, anleggsgartnermester Tore Rafoss. Han startet bedriften i 2006 og er i dag sjef for 11 ansatte som gir bedriften en solid bredde i tjenestetilbudet.

– Jeg opplever allsidigheten vår som vårt sterkeste konkurransefortrinn. Vi tilbyr alt fra sprenging til ferdig tomt, noe som gjør anleggsprosessen mer oversiktlig å forholde seg til for oppdragsgiver, sier Rafoss.

Firmaet tilbyr også ulike gravetjenester og har lang erfaring innen drenering rundt grunnmur, planering av alle typer tomter samt graving av grøfter for legging av vannrør og kloakkrør.

I tillegg utfører Anleggsgartnermester Tore Rafoss AS både vedlikehold av utendørsområder, snørydding på vinterstid og ulike typer av mur- og betongarbeider.


Anleggsgartnermester Tore Rafoss AS

Roseveien 2
1816 Skiptvet

901 93 625

www.trafoss.no