Åpnet nytt StoCenter utenfor Fredrikstad

I begynnelsen av april åpnet det nye StoCenter på Torp utenfor Fredrikstad med både velfylt lager og romslig butikk.

Ole Magnus Ruud er Selger i Østfold, og er den som har sørget for at kundene nå har fått StoCenter lokalt i området.

StoCenter Fredrikstad åpnet dørene i begynnelsen av april og tilbyr løsninger innen mur, malinger og betongprodukter for fasade, interiør, gulv, akustikk og anlegg. Her finner du nå både lager og butikk, og gode rådgivere som kan hjelpe deg å finne de beste løsningene.

- Vi synes det er veldig gøy nå å ha en offisiell åpning, og nå også åpne selve butikken, etter å ha ligget her i et år. Vi har etablert oss her for å komme nærmere kundene våre, hjelpe de til gode løsninger, og satser på å ekspandere og øke markedsandeler. Et StoCenter skal være det naturlige kontaktpunktet for blant annet mureren, maleren, betongarbeideren og gulvleggeren, fortalte en fornøyd Andre Tømmerbakk, StoCenter manager Norge, under den offisielle åpningskvelden 7. april.

For entreprenører og utførende

Sto Norge utvikler, produserer og markedsfører produkter og systemløsninger innen Fasade, Interiør, Gulv og Betong. De er en del av det verdensomspennende tyske konsernet Sto SE & Co. KGaA med 5.500 ansatte og en omsetning på 1,3 milliarder Euro. I Norge er de 70 ansatte.

- Vi henvender oss primært til entreprenører og utførende, men er også i tett samarbeid med arkitekter, beskrivende og byggherrer. At vi nå har en butikk gjør at kundene kan komme og se produkter og få råd over en hyggelig kaffekopp samtidig, fortsetter Ole Magnus Ruud, som er distriktsansvarlig i Østfold. Han har kontor på StoCenter Fredrikstad, som ligger i samme bygg som Park & Anlegg på Årum i Fredrikstad, helt inntil E6.

Arne Andersen er StoCenter-ansvarlig på Årum frem til sommeren, før han går inn i samme stilling i den nye butikken på Langhus. Det er ansatt en ung murmester som etterfølger etter sommeren.

Sentralt og lett tilgjengelig

Senteret åpnet som lager allerede 1. mai 2021, men tok nå steget videre til å åpne egen butikk veldig sentralt beliggende og lett å nå for kunder i hele Østfold og Follo. Ved StoCenterne er det fargeprøver, teknisk support fra selgere og varer som kan hentes på dagen.

- Det er gøy å se at så mange tok seg tid i en travel hverdag for å feire åpningen vår. Vi ønsker å være nær kundene våre og en foretrukken partner. Vi er nå også i gang med å bygge nytt hovedkontor og -lager for Norge i Follo. Det vil gjøre logistikk og vareflyt enda bedre for våre kunder. Vi har både kunder som kjøper direkte av oss og sentre som bestiller til egne kunder.

 


STOsenter Fredrikstad

  Sundløkkeveien 73, 1659 Torp

  66 81 35 00

  

  www.sto.no

{/show}