AS Betongpumping utvider ytterligere

Siden oppstart i 2018 har det kun pekt en vei for AS Betongpumping - rett opp!

Linn Kristiansen er første jente blant en trivelig gjeng med menn som utgjør AS Betongpumping. Her i full fart med å styre betongpumpa på et anlegg.

Siden oppstart i 2018 har det kun pekt en vei for AS Betongpumping (ASBP) - rett opp! Nylig kjøpte også Norbetong seg inn i selskapet. De må stadig utvide, både med antall ansatte og nye maskiner - grunnet nye samarbeidspartnere og en stadig økende oppdragsmengde. Maskinparken teller i dag 20 maskiner, inkludert to betongpumper med 56 og 57 meters rekkevidde.

- Vi er markedsledende på Østlandet, takket være fantastisk interesserte og kompetente ansatte, vårt gode samarbeid med alle våre kunder og Norbetong. Det gjør at vi kan holde meget høy kvalitet, og gi kundene det de trenger. Etter at Norbetong kom inn som medeier har vi også måtte doble ansatte på bookingkontoret. Dette for at kunder alltid skal få raskt svar på telefon. Vi opererer nå geografisk fra Horten til Drammen og opp til Hønefoss, over til Gardermoen og helt ned til Strømstad. Dette har også medført at vi har måtte etablere en avdeling med maskiner på Lier, forklarer Arne Petter Holmen som er selger, altmuligmann og medeier i ASBP.

Norbetong

Norbetong har, gjennom et tett samarbeid i Østfold siden oppstart, fulgt med på måten ASBP driftes på. Noe som førte til at Norbetong i mai kjøpte seg inn som hovedaksjonær i selskapet.  Dette tilførte ASBP ytterligere åtte betongpumper, pluss fem nye betongstasjoner som server Oslo, Drammen og Hønefoss. I tillegg til de fire Norbetong-stasjoner som leverer i Østfold. I dag teller maskinparken 20 maskiner, men allerede første kvartal neste år kommer ytterligere to nye maskiner tilpasset markedet. Otto Poulsen administrerende direktør i Norbetong AS, kan fortelle at NorBetong i flere år hatt et godt samarbeide med ASBP i Østfold.

- I tillegg har vi drevet egeneide betongpumper i Oslo. Gjennom denne kontakten vokste ideen om at vi kunne slå sammen vår betongpumpeaktivitet, og gjennom det etablere et stort og solid pumpeselskap på Østlandet. Vi i NorBetong tror en tettere integrasjon mellom betongprodusert og betongpumper vil oppfattes positivt i markedet, og som et skritt i forenkling og effektivisering av ferdigbetongleveransen. Vi har stor tro på at vårt samarbeide vil bære frukter og bli godt mottatt hos våre kunder, forklarer Otto Poulsen, administrerende direktør i Norbetong AS.

Kunnskap, dyktighet og pålitelighet                     

Mange velger ASBP for kunnskapen, dyktigheten og påliteligheten de besitter. Med over 100 års erfaring seg i mellom, sørger de alltid for topp kvalitet på utførelse av alle typer jobber sammen med topp moderne redskap.  Dette er nok noe av hemmeligheten bak deres suksess på Østlandet.

- For oss er det viktig å være tilgjengelig for kundene våre, at vi stiller punktlig og med riktig utstyr og mannskap. Alle våre biler og påbygg blir godkjent hvert år for størst mulig sikkerhet for kunder og sjåfører.  Kunder og andre kan enkelt skanne qr-koden som sitter på hver maskin og se alle godkjenningene. Ting må være på stell, fortsetter Holmen.

Søker etter flere ansatte

Omsetningen har økt hvert år siden oppstart, og ASBP er nå markedsledende på Østlandet. Og tar stadig nye markedsandeler. Nylig ansatte de sin første kvinnelige sjåfør, og teller dermed 25 ansatte.

- Dette er vi stolte av, ikke minst av Linn som har tatt utfordringen og skal kjøre 42 meter pumpebil for oss. Nå har vi ordrereserve som strekker seg ut i 2023.  Store nye oppdrag, som nye Drammen Havn, ny midlertidig gang- og sykkelbro over Drammenselven og Hov nye ungdomsskole i Hønefoss, venter.

- Det har skjedd store forandringer i markedet, som også har gitt en helt ny oppdragsetterspørsel. Og vi gir oss ikke med det. Her er det stadig nye planer, og takket være våre flinke sjåfører og ordrekontor må vi igjen ut å søke ansatte.  For øyeblikket er vi på utkikk etter sjåfører og en servicemedarbeider i til 100 prosent faste stillinger, sistnevnte for service og reparasjoner på vårt utstyr i våre verkstedlokaler i Våler. Kan dette være noe for deg, sende inn en åpen søknad, avslutter Mats Stene som er daglig leder og medeier i ASBP

- Som forøvrig er like ofte å se bak rattet på pumpen med navnet Asterix  når det kniper, som her inne på kontoret som daglig leder, skyter Holmen inn og ler.

For å få et innblikk i hva de driver med til daglig, besøk deres Facebookside.


AS Betongpumping

  Vadbakken 6, 1592 Våler

  69 10 33 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.asbp.no

{/show}