Bærekraftig samfunnsutvikling

LINK arkitektur er ledende i Skandinavia på omsetning, mannskap og prosjekter. Fra Fredrikstad-kontoret utarbeides mye spennende.

Skissene for utvikling av området rundt DnB-gården i Sarpsborg er et eksempel på hvordan fortetting i bykjernen kan understøtte utvikling av bærekraftige byer i Østfold. Ill. LINK

LINK arkitektur er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia, når det gjelder omsetning, antall ansatte og gjennomførte prosjekter. Fra Fredrikstad-kontoret utarbeides mye spennende.

– Vår forretningsmodell er å skape verdi både for våre kunder og samfunnet. Vi jobber på tvers av kontorer innenlands og sammen med våre kollegaer i Sverige og Danmark, totalt med 16 kontorer og rundt 470 ansatte, forteller Martin Ebert, teamleder Fredrikstad i Link Arkitektur.

Fra LINKs Fredrikstad-kontor tegnes bydeler og bygninger til internasjonale prosjekter. To eksempler av mange er ny bydel i Stockholm med 2.000 boenheter og bidrag til vunnet konkurranse til nytt hotell i New Dehli.

– Ellers er vi særs flinke på skolebygg i Fredrikstad, og har vunnet tre av de fire siste konkurranser om skolebygg for videregående skoler her til lands, sier Ebert.

Steinerskolen i Fredrikstad, Spetalen i Råde, Sandesundsveien i Sarpsborg, Tvedestrand VGS og to skoler i Vestby er noen av de ferskeste skoleprosjektene.

– Vi har tre til seks skoleprosjekter i gang fortløpende, og er et av de arkitektkontorene i Norge som er størst innen dette området.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rabekkgata i Moss, boligprosjekt med fokus på grønne utearealer. (Ill. LINK)

 

Medvirker til utvikling

LINK i Fredrikstad jobber mye med omfattende byfortettingsprosjekter i Østfold og utvikling av forretnings- og kontorbygg i hele Skandinavia.

– Som kunde vil du oppleve oss som en samarbeidspartner, som driver prosjekter framover og utfordrer deg underveis i prosessen. Vi følger tett med på hva som rører seg i kommunene og opplever ofte at kundene kan kobles med hverandre til prosjekter. Sammen med oss jobbes det ut gode løsninger.

– God arkitektur skal både ta hensyn til prosjektøkonomi, miljø, fleksible og universelle løsninger, omgivelsene og god design. Det gjelder å lage en bærekraftig arkitektur for nåtiden og fremtiden av samfunnet vårt.


Klikk en emneknagg for å lese mer: