Femtiårsjubilant innen mur og betong

I Rygge gjør Knut Henriksen AS en større jobb til et stort produksjonsbygg for en grønnsaksbonde.

På Hasle gård i Rygge gjør Knut Henriksen AS en større betongjobb med fundamenter, vegger og dekke til et stort produksjonsbygg for en grønnsaksbonde. Ketil Henriksen er ute og inspiserer fremgangen.

Knut Henriksen AS tar på seg alt av jobber innen mur og betong, fundamentering samt sprøytebetong. I år runder de 50 år, og det skal behørig feires.

For et halvt århundre siden startet Knut Henriksen opp entreprenørfirmaet innen mur og betong i Saltnes. Sønnen Ketil har nærmest vokst opp på byggeplasser og er den som i dag driver familiebedriften videre. 

Mur og betong

Andre generasjon Henriksen, utdannet murermester, har mange jern i ilden. Hovedsakelig innen mur, betong, forskalingsarbeider og betongsprøyting, samt sikring rundt tankanlegg.

– Parallelt med en del andre jobber i distriktet, gjør vi også nå en større betongjobb med fundamenter, vegger og dekke til et stort produksjonsbygg for en grønnsaksbonde på Hasle gård i Rygge, forklarer Ketil Henriksen, daglig leder i bedriften.

Jubileumstur til Mallorca

I dag har entreprenørbedriften syv ansatte i tillegg til innleide. Et lite og hyggelig arbeidsmiljø der alle trives sammen og med det de driver med. For å feire jubileet, dro alle ansatte med respektive på en langhelg til Mallorca i september.

Murere og forskalingssnekkere

I tillegg til sin egen bedrift har Henriksen også flere prosjekter i egen regi.  Sammen med to andre aktører driver firmaet med utvikling av eiendom og tomter.  De siste 15 årene har de utviklet ca 200 enheter innen leiligheter og boligtomter.

– Det er alltid nok å gjøre, så mye at vi er ute etter flere folk. Vi ønsker oss 2-3 nyansatte innen mur og forskalingsfaget. Dessverre er ingen enkel oppgave å skaffe fagfolk på dette feltet, hele bransjen sliter, for det er for få som tar denne utdannelsen. Ta gjerne kontakt med oss om du er en av dem, eller vet om noen.


Knut Henriksen AS

Spetalenveien 4
Saltnes

950 36 300