Spesialist på betongarbeider

Møt spesialisten på betongarbeider. Østlandske Byggpartner støper og utfører alle arbeider innen forskaling, armering og gulvstøp. 
En av de mange betongbruene ved Jordal idrettspark
En av de mange betongbruene ved Jordal idrettspark.

Møt spesialisten på betongarbeider. Østlandske Byggpartner AS støper bruer, støttemurer, vegger, plate på mark, dekker, basseng, kummer og utfører alle arbeider innen forskaling, armering og gulvstøp. 

- Jeg startet Østlandske Byggpartner sammen med broren min i 1996. Han flyttet etter hvert til Trondheim og jeg har drevet alene siden. Vi er 5 ansatte her i dag sier daglig leder Rune Evensløkken.

 Gode samarbeidspartnere

-Lang erfaring sammen med kvalitet og riktig pris er avgjørende faktorer når kundene stadig velger oss på store og små prosjekter. Gjennom 20 år har vi samarbeidet med AN Bygg AS. Samarbeidet har fungert strålende. For tiden holder vi på med det som skal bli Nannestads nye Kulturtun. Platen støpes ferdig i disse dager.

Vi er glade for å ha flere større entreprenører som gode kunder, sier han. 

Jordal idrettspark

Over en ettårsperiode har vi vært med på å skape det nye landskapet rundt Jordal Amfi. Vi har støpt bruer, basseng, dammer og bygget støttemurer i området. Sammen med landskapsentreprenør Skaaret  har det resultert i en grønn oase midt på Kampen i Oslo. Støpning av bruer, bygging av støttemurer, dammer og basseng, gjorde det mulig med den spektakulære gjenåpningen av Hovinbekken som tidligere har ligget i rør. Prosjektet har omfattet komplekse grunn – VA og betongarbeider.

Det var også et spennende prosjekt å være med på byggingen av Lørenskoghus med sine 1900 kvm og over 8 etasjer med betong. Noen arbeider er ekstra morsomme å tenke på at vi har vært med på, for eksempel det øverste platået i Holmenkollen, står Østlandske Byggpartner bak, sier Evensløkken. 

Sentral godkjenning

Armert betong fungerer som et komposittmateriale der betongen bærer trykkreftene og armeringen takler strekkreftene. Østlandske Byggpartner har kunnskapen som skal til for å vurdere hvilken type som passer best på ditt bygg.

- Vi har sentral godkjenning, tiltaksklasse 2, fagbrev som tømrer og forskaling. For fremtiden ønsker vi å fortsette med spennende prosjekter i områdene Oslo og Romerike, sier Rune med et smil. 


Østlandske Byggpartner AS

  Rypelia 7 2032 Maura

  909 15 174

  www.obpas.no

{/show}