– Glad vi valgte hus og hytte i ett på Slevik Terrasse

– Vi har bodd flere steder, men å bygge enebolig i Slevik er noe av det lureste vi har gjort, sier fornøyd boligkjøper.

Utsikt fra gårdsplassen.
Utsikt fra gårdsplassen.

– Vi har bodd flere steder i Fredrikstad, men å bygge enebolig på Slevik Terrasse er noe av det lureste vi har gjort. Her har vi hus og hytte i ett, sier en fornøyd boligkjøper.

Slevik Terrasse kan tilby noe så sjeldent som attraktive eneboligtomter med nærhet til både sjøen og bysentrum. Totalt ble det satt ut 33 tomter, og fortsatt er det enkelte perler igjen for den som ønsker seg til naturskjønne Langgårdåsen. I tillegg skal det bygges 15–20 leiligheter/rekkehus. Denne delen av utbyggingen er under prosjektering.

– Fornøyd med alt

Slevik Terrasse har en fantastisk utsikt over fjorden, og på en klar dag er det ikke vanskelig å få øye på Vestfold og landskapet innenfor. Selv med en slik beliggenhet er veien til Fredrikstad sentrum kort og kommunikasjonen god. I tillegg er det både barnehage og skole et steinkast fra boligområdet.

– Vi er fornøyd med alt. Stedet, huset, utsikten og utbyggeren, HPH Byggentreprenør AS. Det kan ikke bli bedre, sier boligkjøperen og viser oss et Vestfold som bader i sol.

Det er ikke ofte tomter som dette legges ut for salg, sier daglig leder Espen Johansen.


Fortsatt godbiter

Etter at utbyggingen startet, er fem eneboliger ferdigstilt og tilflyttet. I et marked hvor eneboligtomter er stor mangelvare, har interessen for Slevik vært stor. Nå går de siste godbitene raskt unna. Felles for dem er at de ligger høyt og solrikt med kort vei til marka og kommunikasjonslinjene.

Økende interesse

– Det er ikke ofte slike tomter blir tilgjengelige i fredrikstaddistriktet, og vi merker at stadig flere ønsker å bygge sin egen bolig, framfor å bo i leilighet i sentrum. Når man i tillegg kan ha båtplass i nærheten og kan stikke til stranda og bade på en varm sommerdag, kan det knapt bli bedre, sier daglig leder Espen Johansen i HPH Byggentreprenør.

Vil du vite mer om utbyggingen, tomtene og hvilke muligheter du har, finner du mer informasjon på slevikterrasse.no, eller du kan ringe HPH Byggentreprenør på 69 32 47 50 så hjelper de deg videre.

Avstander til viktige funksjoner

  • Fredrikstad sentrum: 11 km
  • Slevik skole: 1 km
  • Gressvik u-skole: 8 km
  • Slevik barnehage: 1 km
  • Coop Extra: 8 km
  • Apotek: 8 km


HPH Byggentreprenør AS

  Spinneriveien 3, 1632 Gamle Fredrikstad

  69 32 47 50

  www.hph.no

{/show}