Selvaag bygger flere tusen boliger på Romerike

– Vårt viktigste område, sier salgssjef i Selvaag Bolig, Stian Møller-Karlsen. Selskapet har mer enn 3.000 leiligheter under utvikling i Lørenskog og Strømmen.

– Romerike er nå vårt viktigste område for boligbygging, sier salgssjef i Selvaag Bolig ASA, Stian Møller-Karlsen. Selskapet har mer enn 3 000 leiligheter under utvikling i Lørenskog og Strømmen.

Selvaag Bolig er et av Norges største boligutviklingsselskaper og har mer enn 11 000 boliger under utvikling over hele landet.

Romslige utearealer

Nylig startet byggingen av Skårerbyen i det som skal bli en del av det etterlengtede Lørenskog sentrum. Salget av leiligheter har virkelig fått fart den siste tiden, ikke minst siden flere kjøpere har fattet interesse for de romslige og bilfrie utearealene som første nabolag Løkkatunet omfatter.

Hele Skårerbyen består av fem boligtun med totalt 1 100 leiligheter i direkte tilknytning til det nye, store parkområdet. Det er en rekke utbyggere i Lørenskog, men Selvaag Bolig utvikler et område midt i smørøyet og bidrar til at et asfalt- og betongpreget område med lager- og logistikkvirksomheter nå er historie. Utbyggingen av både boligfelt og den 15.000 kvm store parken vil skje etappevis, men bygging er allerede godt i gang på de fire første husene.

– Like over sommeren skal vi i gang med salg av våre første Pluss-leiligheter i Lørenskog. Vi har tidligere hatt suksess med dette i andre kommuner, og har store forventninger også her. Vi tilfører noe nytt til Lørenskog med dette konseptet, sier Møller-Karlsen.

Bygger «alt» rundt Snø

Selve lokomotivet blant Selvaag Boligs boligprosjekter heter Lørenskog Stasjonsby og er nabo med det fantastiske innendørs skianlegget Snø. Utbyggingen startet allerede i 2012 og omfatter i første omgang noe over 1 000 boenheter. I ettertid har Selvaag Bolig kjøpt opp nye tomteområder, og Stian Møller-Karlsen regner med at det totale antall leiligheter vil havne på mer enn 2 000, når alt står ferdig.

– Det hele startet med et mindre rekkehusprosjekt i 2012 og vi spøkte med at vi ville holde på der i 10 år. Nå ser vi at det kanskje blir ytterligere 10 år med boligbygging i Lørenskog Stasjonsby. Vi har sikret oss nye områder, blant annet det som nå heter Pallplassen, som vi kjøpte av BORI Utbygging, der det trolig vil bli 400 leiligheter. Det vil bli ytterligere utbygging, slik at det nok er riktig å si at vi lander på mer enn 2 000 leiligheter.

Det siste store prosjektet Selvaag Bolig er i gang med på Romerike nå er Trævarefabrikken i Strømmen. Der er byggingen av 4 hus med totalt 149 leiligheter kommet langt allerede. Husene ligger i et attraktivt område ved Sagelven og bare fem minutters gange til Strømmen sentrum og togstasjonen.

Tilbud til unge boligkjøpere

Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

– Selvaag Bolig ønsker å bidra: Vi senker forskuddet på alle våre boliger til 50 000 kroner og gir deg hvitevarene inkludert i prisen.

Tilbudet gjelder for nye kjøpere som er mellom 18 og 34 år, som planlegger å bo i leiligheten selv.

Selskapet har tatt alle forholdsregler ved visning og bolighandel relatert til korona-situasjonen.

Kjøp bolig med hotellstandard

Trenger du noen til å vanne blomstene mens du er på ferie? Eller hva med en lounge der du kan ta en kopp kaffe med naboen?

Hvis dette frister er en bolig fra Selvaag Pluss det du trenger. Nå lanseres konseptet i Lørenskog.

Selvaag er ledende i Norge innen boliger med fellesfasiliteter og service. Deres Pluss-boliger har en rekke fordeler, og prisen vil gi en positiv overraskelse.

I tillegg til god arkitektur, gode løsninger og gjennomgående god kvalitet, vil en Pluss-bolig kunne gi deg tilbud og service du ellers bare finner på hotell.

– En Pluss-leilighet betyr at det er resepsjon, betjent treningsrom, selskapslokaler, fellesarealer og mulighet til å kjøpe servicetjenester på mange nivåer. Det kan dreie seg om alt fra skjorterens og støvsuging til innkjøp av mat, slik at kjøleskapet er fullt når du kommer stresset hjem fra jobb. 

– Vi solgte de første Pluss-leilighetene i 2004, og den gang måtte vi forklare inngående hva dette innebar. Men ved vårt hittil siste prosjekt i Asker, var konseptet såpass kjent at salget gikk langt enklere. Nå gleder vi oss til at folk i Lørenskog også skal nyte godt av dette, sier salgssjef Stian Møller-Karlsen.

En Pluss-leilighet er ment å treffe mange menneskers behov, uavhengig av alder. Ikke minst vil det være attraktivt for yngre familier med et treningsrom, der man kan ta dagens økt uten å forlate hjemmet. I tillegg er dagligdagse gjøremål noe som ofte kan være en plage i en travel hverdag.

 

– Det er alltid en heltidsansatt person tilstede, og vi er i gang med å utvikle en app, som kan brukes til å bestille ønsket tjeneste.


Selvaag Bolig ASA

  915 02 224

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.selvaagbolig.no

{/show}