Borga Stålbygg imponerte med effektivitet

365 Næringsutvikling skal reise flere lager- og kombinasjonsbygg på Kampenesmosen i Sarpsborg. De valgte Borga Stålbygg som totalentreprenør, og det blir neppe siste gang, ifølge daglig leder Stian Karlsen.

Oversiktsbilde av næringseiendom tatt med drone
Borga Stålbygg har startet reisingen av tre lager- og kombinasjonsbygg for 365 Næringsutvikling. Det er ikke sikkert det stopper der.

– Vi har planlagt totalt tre bygg, hvorav to selges som rene lagerseksjoner, mens det siste er et kombinasjonsbygg med to eller tre seksjoner, forteller Stian Karlsen. Han fikk kontakt med Borga Stålbygg ved en tilfeldighet. De var nemlig i ferd med å reise et stort lagerbygg på nabotomten for Self Storage Group AS i Sarpsborg. Karlsen ble imponert over effektiviteten og den korte byggetiden og kom i kontakt med salgssjef Rune Nilsen. Det angrer han ikke på i dag.

– Vi er ferdig med planleggingsfasen, og jeg er imponert over hvor effektiv organisasjonen til Borga Stålbygg er. De har dessuten et godt nettverk av underentreprenører og er svært løsningsorienterte. Dette merket vi i de første byggemøtene og inntrykket har bare forsterket seg, sier Karlsen.

Han legger til at Borga også hadde svært konkurransedyktige priser.

– Det har nok sammenheng med den effektive organisasjonen som gir en kortere byggetid og ikke minst den gode logistikken og strukturen til selskapet.

 Velger Borga igjen

365 Næringsutvikling har hatt suksess med sine seksjonerte lagerbygg, og allerede før byggestart er det første bygget snart sluttsolgt, mens det andre bygget snart har samme status. Det er også stor interesse for våre kombinasjonsbygg som er rettet mot små og mellomstore bedrifter som ønsker å eie sin egen eiendom, her selger vi seksjoner fra ca. 6,7 mil klar til bruk med mulighet for verksted, lager og produksjons drift samt tilhørende administrasjon.

Kundene er både privatpersoner og bedrifter som trenger lagerplass og god adkomst. Plasseringen kan heller ingen klage på, siden byggene ligger tett inntil hovedveien mellom Sarpsborg og Rakkestad, med E6 bare noen minutter unna.

– Jeg startet med eiendomsutvikling for et par år siden og har nå fullt fokus på Kampenesmosen. Vi sikter frem mot flere prosjekter på Kampenesmosen, da vi også har opsjon på en større nabo tomt. Det kan hende det blir flere prosjekter i området, da vi har mulighet til å kjøpe en av nabotomtene også. Blir det flere slike bygg der, skal det skje mye for at vi ikke velger Borga Stålbygg som totalentreprenør der også. Så fornøyde er vi, sier Stian Karlsen.

 Fordeler ved å velge Borga Stålbygg:
  • Borga har mer enn 50 års erfaring med å produsere og bygge stålhaller
  • Tusenvis av haller i Norge, Sverige og resten av Europa
  • Full kontroll på kvaliteten på de fleste byggekomponentene, fra egen produksjon
  • Hall-løsninger til alle bransjer, fra landbruk til industri
  • Med egne konstruktører, prosjektledere og montører er vi den eneste partneren du trenger
  • Reduser arkitektkostnadene dine med våre estetisk tiltalende, håndverksmessig utførte og prisgunstige bygg


Borga Stålbygg AS

  Spydebergveien 164, 1820 Spydeberg
  69 67 60 28
  www.borga.no

{/show}