Bra start på 2019 for Brødr. Sunde

SKEDSMO: Det har vært en god start på året for Brødr. Sunde. Mildere vær skaper forventninger om en mer stabil ordreinngang for isolasjonsprodusenten.

Distriktssjef for Oslo og Akershus Simen Nelvik forteller om en god start på året.
Distriktssjef for Oslo og Akershus Simen Nelvik forteller om en god start på året.

Det har vært en god start på året for Brødr. Sunde på Skedsmo. Mildere vær skaper forventninger om en mer stabil ordreinngang for isolasjonsprodusenten.

- Med en så god start forbereder vi hele organisasjonen på travle tider fra påske og ut året. Grunnisolasjonsproduktene har solgt svært bra de første månedene av 2019 og vi venter at det vil fortsette å øke utover i sesongen, sier distriktssjef for Oslo og Akershus Simen Nelvik. Det er fortsatt stor byggeaktivitet i hele regionen, ikke minst er det økt igangsettelse av nye næringsbygg. Også boligbyggingen fortsetter, og så lenge det er så stor prisforskjell på å bo i byen og litt utenfor, velger stadig flere å flytte utenfor Oslo. Økningen er fortsatt stabil.

Rask levering

- Vi er godt forberedt på at høysesongen kommer og har ingen problemer med å takle verken produksjonsøkning eller transport ut og inn til hele regionen. Selv om økningen i år kom noe tidligere enn ventet, har vi kunnet opprettholde rask levering og samme gode kvalitet på produktene, sier Nelvik.

Sundolitt har produksjon og lager på Skedsmokorset. Herfra går det mange titalls trailerlass ut daglig til byggeplasser over hele Østlandet. Dyktige ansatte, smidig logistikk og moderne og effektive produksjonslinjer med kontinuerlig døgndrift, sørger for å holde tritt med den stadig økende etterspørselen. Lagerførte varer leveres vanligvis 1-3 dager etter bestilling.

Brødr. Sundes produkter karakteriseres av lette materialer selv ved store volum, høy trykkfasthet, god isolasjonsevne, lett å montere og komplette systemer. Dette gjør at kundene sparer både tid og penger og er de viktigste årsakene til at stadig flere profesjonelle og private utbyggere benytter Sundolitt isolasjonsprodukter og byggesystemer.

Kuttet mellomledd

Brødr. Sunde selger Sundolitt-produktene direkte til håndverkerne fra fabrikken på Skedsmokorset og sparer med det et prisdrivende mellomledd. Det gjør at de er meget leveringsdyktige og mer ”hands on” på prosjektene og sikrer riktig vare til avtalt tid og pris. Dukker det opp spørsmål om produkt og/eller bruk, kan kunden ta direkte kontakt med produsenten for rask tilbakemelding. Ved å eliminere mellomleddet, får entreprenørene og håndverkerne bedre innkjøpspriser, samt direkte kontakt med et selskap med over 100 års erfaring.

  • EPS er Sundolitt (for mange bedre kjent under navnet isopor) bestående av 98 prosent luft, et moderne og høyeffektivt isolasjonsprodukt som har en lang rekke bruksområder.
  • Sundolitt XPS (ekstrudert PolyStyren) har en svært god isolasjonsevne og høy trykkstyrke.
  • Sundolitt-produktene er giftfrie og kan resirkuleres. At det er et lett materiale å håndtere, reduserer dessuten faren for arbeidsskader.
  • Sundolitt bidrar til å redusere energiforbruket ved å hindre varmetap fra boliger og andre bygg. Produktene kan brukes både i tak, fasade, kjeller og golv.

Ferdige byggeprosjekter på kortere tid

Sundolitt Kub er et byggesystem utviklet med høye kvalitetskrav til isolasjon, styrke, sikkerhet og byggevennlighet. Produktene kan brukes uansett årstid og blir ofte kalt de voksnes Lego-klosser.

Med Sundolitt Kub isolerende byggesystem kan du ferdiggjøre byggeprosjekter på vesentlig kortere tid enn med vanlig murløsninger, og du slipper å tilleggsisolere. Blokkene veier lite, er enkle å tilpasse arkitekturen og krever ingen spesialredskaper. Du kan bruke Kub hele året, fordi produktet er isolerende og betongen blir derfor ikke skadet av eventuell frost.

Stables og fylles

Sundolitt Kub er et byggesystem som stadig oftere brukes til grunnmur og vegger i bolighus, hytter og andre småhus. Selve Kub-elementet er formstøpt i ekspandert polystyren og fungerer som et forskalingselement. Kub stables opp som byggeklosser, fylles med betong og dermed får du en kraftig mur ferdig isolert tilpasset fremtidens byggekrav. På hjemmesiden sundolitt.no finner du et elektronisk skjema for etablering av materialliste og beregning av den mengden du trenger til dine prosjekter.

Ved bruk av Sundolitt Kub byggesystem får du en ekstremt energivennlig løsning som reduserer oppvarmingskostnader. Kub er derfor godt egnet til passivhus. Dagens krav til yttervegg i dag er en U-verdi på 0,18, mens de alternative tykkelsene i Kub-serien gir henholdsvis 0,17 og 0,11 i U-verdi.

Lego for voksne

Ved bruk av Kub blir byggetiden kraftig redusert i forhold til tradisjonelle systemer, og resultatet er et trygt og godt hjem med en unik beskyttelse mot vær, vind og kulde.

- Sundolitt er et solid fundament å jobbe ut fra, og som byggesett er produktene nærmest som Lego for voksne. Det er enkelt, det er gøy og svært kostnadseffektivt. Du kan med andre ord få en ferdig isolert mur på 1-2-3. Dette systemet har hatt god vekst siden lanseringen, sier distriktssjef for Oslo og Akershus Simen Nelvik hos Brødr. Sunde. Produsenten er stadig på utkikk etter nye samarbeidspartnere som kan bruke Sundolitt-produktene. Brødr Sunde har flere riksdekkende avtaler med partnere og entreprenører i dag, og de følger stadig filosofien om å behandle alle likt – store som små kunder.

- Alle får nyte av kompetanse, gode priser og gode produkter, sier distriktssjefen.

Kub veggsystem:

  • Fleksibelt komplett veggsystem md endeblokk, såleblokk, topplister og smyglister
  • U-verdi 0,17 for dagens TEK10 (Lagerført). Godkjent for yttervegg.
  • U-verdi 0,11 for lavenergihus (Bestillingsvare)
  • Minimalt varmetap i randsone
  • Bokomfort i toppklasse
  • Svært god totaløkonomi

Brødr. Sunde AS

Lurudveien 3
2020 Skedsmo

901 17 317

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.sundolitt.com