Bygg med Oss i kraftig vekst

Entreprenørselskapet Bygg med oss feirer ti år ved å runde 300 millioner i omsetning, nye sentrale lokaler og en andel i en gullmedalje fra Egypt.

Lasse Heggedal og Bente Sveum har økt aktiviteten til tross for pandemi, inflasjon, økte priser og renteoppgang.

Entreprenørselskapet Bygg med oss feirer ti år ved å runde 300 millioner i omsetning, nye sentrale lokaler og en andel i en gullmedalje fra Egypt.

Det har vært en kraftig utvikling av selskapet de siste årene når Bygg med Oss har tatt steget fra kun å sette opp hus og hytter, til å bygge store næringseiendommer.  

– De viktigste markedene for oss nå er lagerbygg, næringsbygg og mellomstore boligprosjekter, forteller daglig leder Lasse Heggedal i Bygg med Oss.

Han viser til at firmaet har bygget butikker for Power, Joker, Plantasjen, Vinmonopolet, Mekonomen, Gausdal Landhandleri, Skeidar, Europris og Floris.

– De siste to årene har vi satt opp til sammen 35 000 kvadratmeter med lagerbygg i Vestby, Porsgrunn, Fetsund, Nannestad og Aurskog, sier Heggedal om firmaet som er sentralt godkjent innenfor arkitektur, prosjektering, søknader, våtrom, utførende og som kontrollinstans av utførte arbeider.

Sponser en verdensmester

Med seg på laget har de en fersk verdensmester i skyting. Simon Clausen, som nylig tok med tre gullmedaljer hjem fra Kairo, har nemlig BMO som en av sine hovedsponsorer.

– Vi vokste opp et steinkast fra hverandre. Det er ikke mange setskauginger som blir verdensmestere, smiler Lasse. Nettopp derfor er et av deres nyeste prosjekter et lite hjertebarn. 

– Vi bygger nå det nye skytterhuset for Ullensaker skytterlag, forteller Knut Heggedal som ikke klarer å legge skjul på at det er litt ekstra stas å bygge for frivilligheten.

På sin vegg på Facebook beskrev verdensmester Clausen prosjektet som «trolig det råeste skytteranlegget på Romerike». Sponsoren håper på videre skyttersuksess.

– Vi skal legge til rette slik at Simon kan skyte fulltid, i alle fall fram til OL i Paris om halvannet år, smiler pappa og firmagrunnlegger Knut.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Bildet: Verdensmester i skyting Simon Clausen.

Nye, sentrale lokaler

Bygg med oss jubilerer til sommeren. Tiåringen vokser raskt, og er klar for større rom.

– Da flytter vi til splitter nye lokaler på Killingmo, forteller Knut stolt mens han viser fram tegningene på veggen i dagens kontor på Bjørkelangen. 

– Det er et kombinasjonsbygg med lager, kontorer og felleskantine fordelt på 3400 kvadratmeter.

 BG Utleie har allerede sagt at de vil flytte inn i det nye bygget sammen med Bygge med Oss, men det er fortsatt 600 kvadratmeter ledig. Relokaliseringen plasserer bedriften strategisk der næringsutviklingen går raskest.

– Vi flytter nærmere de sentrale områder. Det blir kortere til E6 og dermed hele aksen mellom Oslo og Gardermoen der det bygges mye og skal bygges mer framover.

300 millioner i omsetning

Til tross for pandemi, inflasjon, økte priser og renteoppgang, har Bygg med Oss økt aktiviteten de siste årene.

– Med våre 24 ansatte vil vi runde 300 millioner i omsetning i løpet av 2023. Ordreboka er full ut året – og det fylles opp for 24, sier Lasse Heggedal.

Bygg med Oss er i dag godt bemannet, men er i en slik situasjon at de har muligheten til å ansette dersom de riktige menneskene melder sin interesse.

– Med flyttingen til sommeren kommer vi dessuten nærmere kompetansen, sier Heggedal som ikke legger skjul på at det kan være vanskelig å rekruttere til Bjørkelangen. – Vi har fire ingeniører, sivilarkitekt, byggmester, og veldig erfarne prosjektledere. Vi søker tømrere, ingeniører og prosjektledere.

Tenker grønt og økonomisk

Bygg med Oss bruker allerede verktøyet Digitale Bygningsinformasjonsmodeller i bransjen forkortet til BIM fra det engelske «building information model».

– Dette gjør at hele bygget kan visualiserer tredimensjonalt, noe som minker faren for feilprosjektering.

BIM gir muligheter for effektive løsninger, og utluking av mulige utfordringer før de kommer til byggeplassen. Det grønne skiftet vi alle står oppi, krever både kunnskap og teknologisk utvikling.

– Kompetansen hos Bygg med Oss inkluderer blant annet lavutslippsbygg, fornybare byggevare, grunnvarme og solceller, forteller Lasse Heggedal som beskriver et firma som virkelig er i ferd med å finne sin plass i markedet.

– Vi er ikke så dyre som de store, men har kompetansen til å utkonkurrere de minste. Det lover godt for de neste ti årene.


Bygg med Oss AS

  Serviceveien 10, 1940 Bjørkelangen

  928 30 380

  www.byggmedoss.no

{/show}