Din partner for et rent miljø

SARPSBORG: Vakuumsystemer er en fullservicebedrift innen vakuumanlegg for renhold, transport og gjenvinning.

Fra sin base på Greåker i Sarpsborg, tilbyr daglig leder Morten Eriksen i AS Vakuumsystemer komplette vakuumanlegg for renhold, transport og gjenvinning. Stort vare- og delelager gir kort responstid.

Vakuumsystemer er en fullservicebedrift innen vakuumanlegg for renhold, transport og gjenvinning.

Selskapet ble etablert i 1982 og har vært en ledende aktør på det norske markedet i mange år. Fra sin base med lager, kontor og serviceverksted på Greåker i Sarpsborg, betjenes kunder over hele landet.
Med kjente og markedsledende merker som Kiekens Products fra Nederland og Delfin fra Italia, er du sikret produkter du har glede og nytte av i mange år. Det er en billig investering i et rent sunt og trygt arbeidsmiljø!

Bredt produktspekter

- Produktutvalget spenner svært bredt, fra mobile industristøvsugere til store, integrerte sentralstøvsugeranlegg, forteller daglig leder Morten Eriksen.

- Vi har støvsugere som kan håndtere alle slags støvproblem i industrien eller på byggeplassen. Det inkluderer helsefarlig støv som ved asbestsanering og ved vannskader. Støvsugerne er produsert uten plastdeler og alle deler er utskiftbare. Det sikrer lang levetid på produktene, sier han.

Byggebransjen

Byggebransjen er en typisk næring som vil kunne dra stor nytte av Vakuumsystemers produkter. Begrepet ”Rent og tørt bygg” bygger på en filosofi om at rene og ryddige arbeidsplasser gir større arbeidsglede, færre feil, mindre leting etter verktøy, lavere sykefravær, lenger levetid på bygget og økt arbeidseffektivitet.

- Med godt renhold i byggeprosessen unngår man at byggestøv ligger skjult i bygget for så å komme fram senere og bidra til dårlig inneklima. Tiltak mot fukt i byggetiden hindrer utvikling av sopp, mugg, bakterievekst og byggskader. Vi kan bidra til at de lovbestemte kravene til arbeidsmiljø i byggefasen blir ivaretatt, sier han.

Alle typer bruksområder

Vakuumsystemer leverer støvsugere som kan brukes i ulikemiljøer, og har også Atex-godkjente produkter som kan plasseres i eksplosjonsfarlige omgivelser, trykkluftdrevne støvsugere, batteridrevne sugere, sugere for varme medier (bakerovner, forbrenningsovner og aske) og oljesugere – for å nevne noe.

I tillegg fører bedriften alle typer tilbehør, som slanger, munnstykker, sugerør, koblinger, sugeslanger, filtre etc.

- Vi har levert små og store vakuumanlegg til mange av landets ledende bedrifter, og har navn som Borregaard, Saint-Gobain Norge og flere selskaper i Hydro-konsernet på referanselisten. Men like viktig for oss er den lokale entreprenøren og industribedriften, understreker Eriksen.

Salg og utleie

Selskapet tilbyr både salg og utleie av produkter, i tillegg til service- og vedlikeholdsavtaler.

- Med oss på laget, kan vi sørge for at bedriften alltid har enkel tilgang til det rette utstyret som er nødvendig for et godt og lovpålagt renhold. Ved å inngå en serviceavtale, sjekker vi utstyret etter avtalt intervall, skifter filtre etc og sørger for at det hele tiden fungerer optimalt. Det er bare å ta kontakt for en prat, så skal vi strekkes oss svært langt for at du skal bli fornøyd både med produkt, service og pris!

  • Sentralstøvsugeranlegg
  • Mobile industristøvsugere
  • Filteranlegg
  • Vakuum – komponenter
  • Bulkhandteringsmateriell
  • Service og vedlikehold