Samarbeidspartner innen klima, ventilasjon og automatikk

Randem & Hübert A/S er landets eldste, helnorske inneklimaentreprenør og fylte 80 år i fjor.

Randem & Hübert A/S er landets eldste, helnorske inneklimaentreprenør og fylte 80 år i fjor. Men alderen tynger ikke mer enn at de er blant landets ledende i sin bransje og er en innovativ og stabil samarbeidspartner for mange entreprenører.

- Vi har samarbeidet med Randem & Hübert på flere større prosjekter den siste tiden. Faktisk er vi i gang med vårt sjette samarbeidsprosjekt på kort tid, og når vi velger dem som leverandør av klima og ventilasjonsløsninger gang på gang har det gode grunner. De er til å stole på og leverer som avtalt, sier prosjektleder Erik Løkke-Sørensen i A bygg AS. Nå er de to samarbeidspartnerne nær ferdigstilling av et kombinasjonsbygg på 7 700 kvadratmeter på Lahaugmoen Industripark på Skjetten. Også her går samarbeidet som smurt.

- Vi er i rute og skal avslutte i juni. Da gjenstår bare et par måneder med testkjøring og innregulering av anlegget, sier avdelingsleder for Randem & Hübert AS Romerike, Per Tore Olsen. Hele bygget skal overleveres byggherren Anton B. Nilsen Eiendom AS i august. 

Avdelingskontorer

Ventilasjonsentreprenøren eier også 100 prosent av aksjene i firmaet Blikk & Montasje AS i Askim og valgte nylig å fusjonere de to selskapene for å bli ytterligere konkurransedyktig i markedet. Den nye virksomheten vil dermed ha i underkant av 100 ansatte, men sysselsetter langt flere gjennom innleie i forbindelse med prosjekter. Hovedkontoret ligger på Kalbakken i Oslo, med avdelingskontorer Østfold Næringspark i Askim og på Gardermoen Næringspark.

Leverer kvalitet

Randem & Hübert A/S sin kvalitetsmålsetting er å kontinuerlig arbeide med å forbedre produktiviteten og effektiviteten for å tilfredsstille de stadig økende krav i markedet.

- Vi har alltid fokus på fremdrift, økonomi og kvalitet i tillegg til HMS. Ingen selskaper blir 80 år uten å levere det markedet forventer. Men vi ønsker fortsatt å vokse og er stadig på jakt etter gode ingeniører og serviceteknikere. Selv om det er mange ledige ingeniører på markedet i dag er det ikke enkelt å rekruttere riktig kompetanse til vår bransje. Men som en av de ledende er vi en attraktiv arbeidsplass, sier Per Tore Olsen.

Store prosjekter

Når bygget på Lahaugmoen Industripark står ferdig venter en rekke nye oppdrag på Randem & Hübert avd. Romerike.

- Vi har signert flere større kontrakter, og like over sommeren skal vi i gang med Skovly Vest i tilknytning til Jessheim Storsenter. Det er et stort prosjekt som vi gleder oss til, sier Olsen.