Familiebedriften feirer 60 år i bransjen

Arne Nilsen startet for seg selv som rørlegger i 1961. Tre generasjoner senere har de utvidet og er nå en totalleverandør

Marius Nilsen er sammen med broren Anders tredje generasjon i rørleggerbedriften så mange kjenner til.

Arne Nilsen startet for seg selv som rørlegger i 1961. Tre generasjoner senere har de utvidet og er nå en totalleverandør, inkludert rørleggertjenester, gravearbeid, spyling, tv-inspeksjon og rehabilitering. I tillegg til å gjøre uteområdet fint etter seg - og tilbyr alt av interiør til badet.

Ikke bare er det tre generasjoner med rørleggere i familiebedriften, mange av de faste kundene er også tredje generasjon. 

Det blir jo fort sånn, når barn eller barnebarn trenger tjenester vi tilbyr, så spør de foreldre eller besteforeldre hvor det er best å gå. Og da sender de dem til oss og det verdsetter vi høyt, forklarer Truls Nilsen, daglig leder og Arnes sønn.

Han jobber sammen med sine kone Vibeke, sønnene Anders og Marius, nevø Niklas, rundt 20 ansatte og to voksenlærlinger.

Fra Comfort til VVS-eksperten

Arne Nilsen var med å etablere Comfort-kjeden som de siden har vært en del av. Nå er det på tide å ta neste skritt, og fra 1. mai i år er de nå en del av kjeden VVS-eksperten.

Bortsett fra ny logo og profilering på bilene vil ikke kundene våre merke noe forskjell. Vi er først og fremst Arne Nilsen AS for de faste kundene våre, som har vært med oss i alle disse årene. Vi fortsetter å holde fokus på det som er viktig for oss; kort responstid og høy service. I vårt yrke handler det ofte om oppdrag som må skje med en gang, og da må vi alltid ha 3-4 mann ledig for å ta på seg akuttoppdrag. Totalt har vi 30-40 serviceoppdrag i uka.

Bedriftsleverandør

Familiebedriften har mange bedriftskunder, som oftest dreier det seg om service, vedlikehold og rehabilitering. Vi tar også på oss prosjekter ved behov.

Mange av bedriftskundene våre er gårdeiere med behov for vedlikehold. Har de andre behov, har vi også fire gravemaskiner, en spylebil, og kan tilby både tv-inspeksjon og høytrykksspyling.

Bad

Rørleggerbedriften tilbyr også total renovering av bad, der hvert oppdrag tilegnes en prosjektleder som koordinerer alle faggrupper, og sikrer en enkel prosess. Kunden får selvfølgelig også dokumentasjon på godkjent arbeid, inkludert godkjenninger på andre håndverksfag.

Vi tar med kundene på en omvisning i en av de to butikkene. Her kan de velge ut hvilken type dusjkabinett, badekar, fliser, toalett, dusjvegger og annet interiør de ønsker. Med utgangspunkt i dette tegner vi opp badet i samarbeid med kunden.

Graving og rehabilitering

I tillegg til vanlige rørleggertjenester tilbyr Arne Nilsen As en rekke andre tjenester.

Vi utbedrer alt fra vannlekkasjer og pumpestasjoner til tining og rehabilitering. Ved gravearbeider ute legger vi gjerne stein eller nytt gress og gjør uteområdet fint for deg.

Avdeling på Holmen og Rolvsøy

Butikken i Gelertsensgate på Holmen er der det hele startet for 60 år siden. For seks år siden etablerte de i tillegg en butikk på Rolvsøy. Begge har mer enn nok å gjøre.

Vi trenger stadig folk, og er alltid på utkikk etter dyktige rørleggere. For tiden har vi to voksenlærlinger hos oss, også de travelt opptatte.

Så fort restriksjonene tillater det, blir det feiring for alle ansatte i bedriften på Hankø Hotel & Spa. 60 år i bransjen er verdt å feire!


Arne Nilsen AS

  Gelertsensgate 7,1608 Fredrikstad

  69 31 02 03

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.arne-nilsen.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: