Følger byggeprosjekter over hele landet

Haldenbedriften GDX AS har utviklet en kameraløsning som brukes til å overvåke byggeprosjekter flere steder i landet.

Ved hjelp av Byggekamera.no kan du følge et prosjekt du er involvert i fra time til time uten å bruke tid og penger på reise. Smidig, lettbetjent og økonomisk.

Byggekameraet er enkelt å sette opp og bruke. Det eneste du behøver å gjøre er å finne en god plassering og koble til strøm - så er du i gang.

Kameraløsningen er selvutviklet av Haldenfirmaet GDX AS, som står bak Byggekamera.no.

 Nøkkelferdig

 -  Kundene forteller hva som skal dokumenteres,  og deretter sendes et driftsklart byggekamera i posten. Mottaker setter opp utstyret, og med en gang strømmen er tilkoblet, går det et signal til GDX, som kontrollerer og ferdigstiller oppsettet. Vi veileder kundene og kan tilpasse løsningen etter spesielle behov,  slik oppsummerer Fredrik Ahlsen deres byggekameraløsning.

- Vi leverer en nøkkelferdig løsning som inkluderer service og oppfølging. Våre datasystemer sjekker kameraet 24 timer i døgnet, og oppdages det noe uregelmessig får vi umiddelbart beskjed, sier Bent Ingerø-Ahlsen.

 Kameraenheten følges fra mobil, nettbrett, PC og Mac.

 - Med et motorisert kamera kan du zoome inn og sjekke detaljer, uansett hvor du befinner deg. Unødvendige reiser unngås, og oversikten fra kameraet gjør at byggeledere og underleverandører får en bedre oversikt, sier Ingerø-Ahlsen.

Interessen har skutt i været

Bent og Fredrik forteller at interessen har skutt i været det siste halve året.

 -Vi får mange henvendelser gjennom nettsiden Byggekamera.no, samt henvisninger fra fornøyde kunder, sier Bent Ingerø-Ahlsen.

 I tillegg til time-lapse video får du stillbilder fra hele byggeprosessen. Tilsammen gir dette en god dokumentasjon av arbeidet fra a til å. Alt materialet overleveres kunden når prosjektet er ferdig og kan brukes fritt.

 «En slik løsning bør finnes på alle byggeplasser. Vi jobber mer effektivt, har bedre oversikt og sparer unødvendig reise til og fra byggeplassen. Helt klart et nyttig verktøy.» (Sitat Trond Aas, daglig leder - Metacon AS).

God reklame på egen nettside

Mange velger å holde bedriftens nettsider oppdatert med interessant innhold. Live bilder rett fra byggeplassen for pågående prosjekter, er noe som gjør at man skiller seg ut fra konkurrentene.

På ferdige prosjekter kan man vise frem byggeprosessen med time-lapse video, noe som både er interessant for alle som var involvert og nyttig i markedsføring av nye prosjekter.

Alt som skal til for dette følger med i løsninger fra Byggekamera.no og med noen enkle grep har du bilder fra byggeprosjektet ute på dine nettsider.